Wat vind jij ervan?

PinC Agro
Bedrijf

PinC Agro voert 1000ste elektrakeuring uit bij pluimveehouder in Ospel

2


Elektrakeuring doeltreffende vorm van brandpreventie
Ondernemers zijn zich bewust van de noodzaak van brandpreventie bij agrarische bedrijven. Dat bewijs wordt geleverd door PinC Agro die opdracht ontving voor het uitvoeren van de 1000ste elektrakeuring bij Pluimveehouderij Nies Geraats in Ospel. Mankementen aan de elektrische installatie krijgen in toenemende mate bekendheid èn aandacht als meest voorkomende oorzaak van brand. Goed onderhoud en regelmatig keuren, kan veel ellende voorkomen.Met dank aan 999 voorgangers
Heleen Van Rijn, werkzaam bij PinC Agro, vindt de 1000ste elektrakeuring oprecht een moment om bij stil te staan. “We voeren de 1000ste keuring gratis uit, met dank aan de 999 voorgangers van Nies Geraats, om nog meer bekendheid te geven aan het nut van een elektrakeuring. Wij zijn niet de enige partij die actief inzet op onderhoud en periodieke keuring van de elektrische installatie. Je kunt veel ellende voorkomen door gevaarlijke, soms onzichtbare gebreken in de elektrische installatie te herstellen. Ik ken de impact van brand op een agrarisch bedrijf, vanuit mijn tijd als schade-expert bij een verzekeringsmaatschappij. Dat agrarisch ondernemers, nu ook elkaar aansporen om een elektrakeuring uit te voeren, vind ik een groot succes.”

Brandveiligheid in de agrarische sector krijgt aantoonbaar aandacht
PinC Agro grijpt dit moment aan om agrarisch ondernemers inzicht en tips te geven. Goed onderhoud van de elektrische installatie voorkomt stagnatie in de bedrijfsprocessen, verkleint de kans op brand en is daarmee belangrijk voor de continuïteit van agrarische bedrijven.

Heeft u vragen of wilt u meer weten plaats dan onderstaand uw reactie

Laatste reacties

  • gerrit coppens
    Panellid

    Ik zou me voor kunnen stellen dat als je een smalle weg hebt, met aan weerszijde dikke bomen dat het veiliger is om aan de schaduwzijde van die bomen een tractorpad aan te leggen. Aan de schaduwzijde groeit over het algemeen weinig. Onderliggende eigenaar kan het pad gebruiken om bij werkzaamheden te keren. Als provincie en/of gemeente aan een dergelijk pad mee betalen zou er een win-win situatie kunnen zijn. Maar dan moet elke onderliggende eigenaar mee willen doen en je moet niet geconfronteerd worden met een voortuin halverwege de route

  • Meijes

    Wij rijden altijd met zeer zwaar materiaal. Een van de ergste dingen zijn ventwegen. De mensen daar voelen zich behoorlijk veilig tot er ineens een groot gevaarte aankomt. Ze beginnen te slingeren en schrikken dat er ook nog iets achteraan komt. Daarom proberen wij zulke wegen te vermijden met als gevolg een kans op een boete.
    Ook wij hebben in de buurt een weg voor alleen trekkers. Alleen is er niet over nagedacht dat er ook wel eens een trekker van de andere kant komt.

Of registreer je om te kunnen reageren.