Wat vind jij ervan?

Multi strand gate kit

4


Gallagher Europe heeft als doel om het de professionele en hobbyboer zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom introduceren wij dit jaar de meerdraadse doorgangsset, een fraaie poortset die met 1 hand te bedienen is.

Eenvoudig en veilig!
Met de meerdraadse doorgangsset heeft u geen losse poortgrepen meer die in de modder op de grond liggen en u eventueel een ongewenste schok bezorgen! Met deze set kunt u zeer eenvoudig de poort openen en sluiten, blijven de draden mooi van de grond en kunt u bv uw paard in het weiland leiden zonder het los te hoeven laten.

Verschillende versies
De poortset wordt compleet geleverd en is verkrijgbaar in 2 versies; een 2- voor runderen en paarden en een 4-draadse versie voor schapen en ander klein vee. Standaard wordt de poort geleverd met 12,5mm wit lint. Dit kunt u echter ook heel eenvoudig vervangen met andere geleiders koord, draad of terra lint (tot 40mm).De voordelen van de S17 op een rijtje:
- Poort met 1 hand te bedienen;
- Nooit meer los liggende poortgrepen op de grond;
- Vanaf € 44,95,-.

Heeft u vragen of wilt u meer weten plaats dan onderstaand uw reactie.

Laatste reacties

 • Gerd-Jan

  Wij hebben bovengemiddelde resultaten met isa brown. Als nadeel van dit ras wordt genoemd dat ze in het begin te weinig eten. Hebbn wij niet echt last van. Weleens in een andere stal bovans geprobeerd, maar die vraten je het hemd van het lijf. Met isa`s zitten we met de laatst koppel 14 eieren boven de norm.

 • maartje gussinklo

  De laatste koppels hebben wij steeds Isa Brown gehad. Nu hebben we in 1 stal bovans, ze zijn nu 37 weken, dus het is nog te vroeg om over resultaten te spreken. Maar ze eten idd wel erg veel! Zit zo'n 5 gram p.d.p.d. in vergelijking met Isa Brown. Met de huidige voerprijs is dat natuurlijk niet zo fijn. Ze leggen tot op heden wel veel eieren, ben benieuwd hoe lang ze dit volhouden. Erg weinig uitval ook!

 • maartje gussinklo

  Volgens mij is trouwens niet alleen het ras van belang, maar zeker ook de opfok. Deze moet goed aansluiten bij het stalsysteem bij de pluimveehouder. Wij hebben in de twee etagestal een systeem van Farmer Automatic en hier past het Nivo Varia opfoksysteem het beste bij, want anders gaan ze zich niet goed verspreiden over het systeem en hebben we veel systeem- en grondeieren.

 • kleitokkers

  Ik sluit mij aan bij de mening van maartje 77 met de opmerking erbij dat het ras bijna niks uit maakt maar de opfok bepalend is. Wat ook heel belangrijk is de hoeveelheid dieren per m2 /nippel/voergootlengte worden opgezet. Ook de eerste weken hoe fanatiek je zelf bent met het opzetten van de hennen. Elke avond de kippen op stok is een must

Of registreer je om te kunnen reageren.