Wat vind jij ervan?

STEGO Kuilverdichtingswals

7


Voor een optimale kuilverdeling en -verdichting komt -holaras- naast de kuilverdeler, maisschuif en de gras-/silagevork met de nieuwe kuilverdichtingswals type STEGO.

De machine is leverbaar in werkbreedtes van 200, 300, 420 of 520 cm en kan eventueel worden uitgebreid met diverse opties zoals extra ballast gewichten, sideshift verstelling en electro-/hydraulische bediening.

De STEGO 400 en 500 zijn uitgevoerd met 2 hydraulisch opklapbare zijwalsen.Technische specificaties:Heeft u vragen of wilt u meer weten plaats dan onderstaand uw reactie.

Laatste reacties

 • Jan Bouwers Bloembollen

  Wel afdekken, je zal maar wat op je auto krijgen en door zo'n toeval tegen wat aan rijden.
  Dan zijn de kosten helemaal niet te overzien.
  Misschien een automatische klep, zoals bij vrachtauto's

 • gerrit coppens
  Panellid

  de nieuwere wagens hebben vaak een hydraulisch afdekdoek. de oudere wagen rijden meestal nog open rond. ik denk wel, als je het risico neemt om niet af te dekken, dat je dan moet zorgen dat de wagen niet vol mais, aardappelen etc ligt. Gemeentes zijn goed in het maken van bulten en drempels en komt er bij een dergelijke drempel een slippartij en het is te herleiden tot die niet afgedekte mais dan heb je een probleem. ik vraag me af hoe de verzekering dit soort te voorkomen schades oppakt

 • jwitteman

  wat kost dat dan zoon afdek sisteem je moet het geld er ook maar voor hebben

 • gerrit coppens
  Panellid

  Dat moet je je dealer vragen wat een hydraulisch afdekdoek kost. Het kan ook handmatig. Maar is dat wel veilig? Met de eerste vrachten wel, maar als je als chauffeur vermoeit bent, regenachtig weer, donker en je dondert van de kar af.... In feite moet je de kosten afzetten tegen de kosten van de bekeuring en de eventuele schade. al of niet verzekerbaar

 • Bartus

  Het hydraulisch afdekken met een soort windbreekgaas zal niet een grote kosten post zijn. De loonwerker koopt een wagen toch vaak incl de nodige opties. Eigenaren met een oude kipper zullen daar natuurlijk tegenaan schoppen. Maar afdekken van de lading is naar mijn mening een must. Er is teveel lading dat op de wegwaait wat voor problemen kan zorgen, niet alleen in de agrarische sector!!!
  Ons wegennetwerk wordt alsmaar drukker(transport via langzaamverkeer wordt groter, en snelheden gaan alsmaar omhoog) dus met zijn allen zijn wij verantwoordelijk voor de veiligheid op de weg en daar valt dit afdekken van lading ook onder.

 • wittebeer

  Dus jij wilt het risico lopen dat er wat van je wagen valt er daardoor een ernstig verkeersongeval door ontstaat??? en als je verz het niet betaald dan doe je het zelf?? er komen steeds meer schadeclaimen met amerikanse bedragen

 • hilko.bos1

  En nog even los van het verliezen van lading op de openbare weg. Zelf zou ik het een groot voordeel vinden als er een waterdicht afdeksysteem op de kipwagen zit: geen gedoe meer met kleden op de kipper, en er weer vanaf als je tussen de buien door aan het rooien bent.

Laad alle reacties (3)

Of registreer je om te kunnen reageren.