Apps voor Rundveehouders zijn nuttig

5


Zijn er wel nuttige Apps voor rundveehouders? Is het gebruik 'boervriendelijk'? Het gebruik van een Smartphone met Apps moet wel iets toe kunnen voegen aan de dagelijkse werkzaamheden om nuttig te zijn. Maar is dat dan al mogelijk en op welke manier zie jij het graag terug op je mini-beeldscherm?
Via deze link moet het mogelijk zijn om interessante Apps te spotten. http://www.appsforfarming.com/
Maar, dat kan jij misschien veel beter delen met veehoudend Nederland.
Kent iemand een interessante App voor de rundvee sector? #op zoek naar bruikbare, innovatieve Apps om het bedrijfsleven te 'upgraden'.

Laatste reacties

 • Laatste nieuws: Apps for farming gaat naar verwachting de 2e week van maart online. Vanaf dan is ook de GrowerApp te bestellen in de Apple en Android store. Dit is een handige App om snel en eenvoudig uw werkzaamheden te registreren met slimme functionaliteiten.
  Ben zeer benieuwd naar uw ervaringen. Dus alle App nieuwtjes zijn welkom!

 • CropAdvisorApp - Slimme app voor efficient advies werk

 • cobra

  Er zijn veel mogelijkheden voor apps id veehouderij. Bekijk alle elektronica componenten eens in de stal en welke je graag op afstand zou willen bekijken/regelen. Even een error van de melkrobot oplossen als je op een verjaardag zit, even checken of de lichten uit zijn, etc. Daarnaast zou je ook allerlei info van een koe op afstand willen bekijken die nu in je managment systeem zit. en niet alleen op afstand... het is ook erg handig als je naast de koe staat, want met een laptop door de stal is niet handig.
  AppsforFarming heeft ideeën genoeg, we komen zelf uit de akkerbouw vandaar dat de eerste apps akkerbouwminded zijn. We staan open voor andere takken van sport en kunnen anderen daarbij helpen. AppsforFarming moet de appsstore worden voor de boer!

 • wanneer is de site (appsforfarming) in de lucht?
  Leuk initiatief! Zou graag meer willen zien, dus laat maar horen.

 • cobra

  eind deze week!

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.