Wat vind jij ervan?

STILL RX 70 hybride vorkheftrucks

2


Vanaf januari 2013 staan alle STILL RX 70 hybride vorkheftrucks op de postitieve milieulijst MIA/VAMIL. Wederom staan deze verbrandingstrucks van STILL als enige op de positieve milieulijst. Hiermee onderstreept ook de overheid het vertrouwen in deze hybride truck. Een vertrouwen dat deze truck verdient.

Over het concept, waarbij gebruik wordt gemaakt van schone en zuinige hybride techniek, is immers lang nagedacht. Bovendien worden minder slijtagegevoelige delen gebruikt en onderhoudsvrije remmen toegepast. De truck haalt een maximumsnelheid van 21 km/h en heeft nauwelijks CO2-uitstoot. Een schoon en zuinig topproduct dus, dat goed is voor uw portemonnee én voor het milieu.Dit jaar is de aftrek verhoogd van 27% naar 36%.

Alle RX 70 Hybride trucks van 1,6 tot en met 8 ton komen in aanmerkingen voor een extra 36% Milieu Investeringsaftrek. Daarnaast biedt de VAMIL regeling een extra willekeurige afschrijving van 75%.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over dit product plaats dan onderstaand uw reactie.

Laatste reacties

  • Marcel

    Als je een goed onderbouwd verhaal hebt kun je volgens mij nog steeds financiering krijgen. Tegen welke condities dit zal wel per bedrijf verschillen ligt denk ik ook aan de kwaliteit van de ondernemer

  • japke33

    op zich is dit wel een goede zaak, want er werd maar geleend en geleend. Wat als de melkprijs steeds langer en vaker onder de kostprijs komt? Dan komen er straks nog veel meer boeren in de problemen, en daarmee de bank ook.

Of registreer je om te kunnen reageren.