Wat vind jij ervan?

Induvac
Bedrijf

Induvac zelfreinigende filters

1


Induvac heeft sinds kort haar programma uitgebreid met de RVS 304 SFH en SPT zelfreinigende filters. Deze hoogwaardige filtratie systemen zijn ontworpen voor het filteren van industrieel water, putwater of voor oppervlaktewater filtratie.
De serie is ontworpen voor continu gebruik en kan gereinigd worden zonder externe watervoorziening.
Afhankelijk van de uitvoering zijn de filters voorzien van een voorfiltratie sectie en een sectie voor de eindfiltratie. Het water wordt via de 2 secties gefilterd en gedurende het filtratieproces zal de tegendruk van het filter toenemen. Wanneer de tegendruk de vooraf ingestelde waarde heeft bereikt ( normaliter circa 0,6 barg), wordt de reinigingscyclus automatisch gestart.Het filter is voorzien van een reinigingsscanner die is uitgerust met diverse nozzles. De nozzles fungeren als een soort venturi en zuigen de vervuiling uit de korf op. De vervuiling wordt via een drain afgevoerd. De filters zijn leverbaar tot een capaciteit van 1.500 m3/u en hebben een standaard filtratie graad van 15 tot 3.000 micron. Door het “standaard” design van de filters zijn de levertijden kort en de prijzen concurrerend.


Heeft u vragen of wilt u meer weten plaats dan onderstaand uw reactie.

Eén reactie

  • gerrit coppens
    Panellid

    Dat heeft geen toegevoegde waarde. De voor de nationale en europese politiek relevante onderwerpen worden binnen de koepel LTO afgestemd en uitgedragen. Door de bestuurslaag op (inter)provinciaal niveau te handhaven blijven bestuurders benaderbaar en aanspreekbaar voor de leden wat de daadkracht kan bevorderen. Het zou denk ik wel goed zijn dat de sector groepen en de onafhankelijke vakbonden meer dingen afstemmen zodat op dat niveau de politiek de groepen tegen elkaar uit speelt

Of registreer je om te kunnen reageren.