Wat vind jij ervan?

Simmer Agri
Bedrijf

Uierverzorgingsspray Udder Treat-Mint

2


Udder Treat-Mint is een nieuw uierverzorgingsproduct. De spray bestaat uit een krachtige uitgebalanceerde samenstelling van natuurlijke essentiële (aromatische), plantaardige oliën. Dit zorgt voor de juiste werking bij opkomende uierontsteking en de verzorging van de uier.

Opvallende uiterlijke kenmerken van Udder Treat-Mint zijn de spray-vorm en de blauwe kleur. Dit zorgt voor een eenvoudig gebruik bij het aanbrengen en door de kleur blijft het zichtbaar tot de volgende melking.In navolging van de goede ervaringen in o.a. Canada en Amerika wordt Udder Treat-Mint nu in Nederland geïntroduceerd. De standaard verpakking is een 500 ml fles incl. sprayer en een 2,5 liter navulcan. De prijs van de Udder Treat-Mint 500 ml fles is € 41,25 excl. BTW.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over dit product plaats dan onderstaand uw reactie.

Laatste reacties

  • gerrit coppens
    Panellid

    Ik heb die zorgen niet. Natuurlijk Bleker heeft het goed gedaan en met Braks en Veerman heeft het CDA mensen in de gelederen waar we als landbouw trots op mogen zijn. Voormalig minister Bukman deed me dermate voor het CDA schamen dat ik destijds mijn lidmaatschap heb opgezegd en ook Verburg was niet echt de sterkste zuster op het voormalige departement.
    Dat het kabinet geen meerderheid in de eerste kamer heeft is een goede zaak. Men moet nu wisselende politieke meerderheden zoeken en dat is goed voor de parlementaire discussie

  • klink1

    Land en tuinbouw is over het algemeen beter af met het CDA, dus maak ik mij zorgen over het huidige kabinet. Ik verwacht hier weinig goeds van, dus ben ik blij met minderheid in de eerste kamer.

Of registreer je om te kunnen reageren.