Wat vind jij ervan?

Vitaminebooster Alprotect

4

Bescherm uw kalveren tegen cryptosporidium en coccidioseAlprotect: een vitaminebooster op kruidenbasis, met goede resultaten tegen cryptosporidium en coccidiose. Uit onderzoek blijkt dat door een aangepaste dosering van Alprotect de resultaten nog beter zijn.

Vernieuwde doseringAls wij een product opnemen in het assortiment kijken we altijd hoe we dit product het best in kunnen zetten, voor zo goed mogelijk resultaat. Zo hebben we dit ook gedaan bij Alprotect.
Voorheen werd Alprotect ter voorkoming van cryptosporidium 2 dagen toegepast. Door het product 10 dagen te gebruiken in een lagere dosering, zijn de resultaten echter beter.

Gratis doseerspuitBij iedere fles Alprotect leveren we een gratis doseerspuit waarmee u eenvoudig Alprotect in de bek of door de melk doseert.

Testen?Wilt u meer weten over Alprotect of de vernieuwde dosering? Neem contact met ons op.

Laatste reacties

 • Jan-Zonderland

  Even rekenen: 2 kiepers rijden er toch al, 3 vrachtwagens a 65 per uur = 195 per uur, 2 verrijkers a 50 per uur = 100 per uur Totaal 295 per uur. Kiepers kosten 50 per uur dus voor hetzelfde geld kun je met 6 kiepers gaan rijden. Die zijn in 1,25 uur op en neer dan hou je die hakselaar misschien wel bij. Ergo, niet goedkoper met vrachtwagens (gesteld dat je 4 extra kiepers kunt krijgen.

 • henk fledderus

  ik zie 3 "kippers" rijden 2x case en een jony en die reizen al een eindje neem ik aan anders heb je er geen 3. daar naast zie ik 2 hele mooie scania's (wel een beetje bang in het donker die franse boefen)
  voor 600 eurie voor 8.5 uur is 70.5 per uur.
  50 ha x 3.5 ton ds geeft je een 175 ton ds dat je verslepen moet laten we voor het gemak even 33 % ds in de kuil doen dan doen we de 175 x 3= 525 ton gras te verslepen.
  wat mag je henky wijngaard meenemen in frankrijk 35 ton? dat is dan 15 vrachtwagens vol
  dat is 5 vrachten de man. als ze daar 8.5 uur over doen dan is dat 102 minuten (1 uur en 42 minuten in het drenths) een trekker zou de 20 km in een uur en 20 minuten doen moeten( gemiddeld 15 km per uur)met laden en lossen er bij in dezelfde of binnen de tijd van de vrachtouto een rondje kunnen doen.
  houd je de 3 trekkers die al bezig zijn en maak je van de 3 trucks nog eens 3 trekkers dan heb je om de 17 minuten een trekker onder de pijp en spraat je 2 telescoop laders uit.
  verander je die ook nog in kippers voor dezelfde uur prijs dan een trekker iedere 12 minuten en bespaar je 20.5 (verschil tussen truck en trekker) x 3 (aantal trucks) x 8.5 (uuren gehuurd).. iets van 522 eurie..
  feit is wel wat kun je organiseren en kun je voldoende betrouwbaar materiaal op scharrelen om het werk in benodigde tijd te doen.
  mooi om te zien hoe ze dat in frankrijk oplossen.

 • robbke

  Waarom laat hij die scania's niet direct onder de pijp rijden, land ziet er niet nat uit.
  Dan bespaart hij ook nog de trekkers en de verreikers.

 • robbke

  Toch wel haha. Had niet het hele filmpje gezien... Sorry niks gezegd

Of registreer je om te kunnen reageren.