Wat vind jij ervan?

Pluimvee Relatiedag 2013

1


Topbijeenkomst voor de Nederlandse Pluimveehouderij

Wilt u blijven ondernemen in de toekomst? Dan moet u zorgen dat uw bedrijfssaldo op orde is. Het saldo stuurt het bedrijf en diens toekomst, maakt investeringen mogelijk en zorgt voor een goed inkomen. Maar hoe doet u dat en hoe kunt u het saldo positief beïnvloeden?Op de relatiedag maken wij inzichtelijk dat er op het gebied van voeding, diermanagement, diergezondheid en klimaat resultaten te behalen zijn. Op elk vlak is er namelijk een groot verschil tussen de beste en de minder goede pluimveehouders en daar hangt een prijs- of schadekaartje aan. Wat kan er wel en wat kan er niet als u boven of beneden gemiddeld presteert?

Per deelsector bieden we praktische handvatten om naar dat hogere niveau te komen.

Meer info en inschrijven kan op http://www.boerderij.nl/Pluimveehouderij/Pluimvee-Relatiedag-2013/. Heb je vragen? Plaats deze dan onder dit bericht.

Eén reactie

  • Bartus

    Preventief onderhoud bij traktoren en wagen gebeurt naar mijn mening nog te weinig. Veelal is verlichting en slechte hydrauliek slangen wat preventief gecontroleerd wordt in de wintermaanden, maar van remmerij(voornamelijk wagens) heb ik het gevoel dat dit totaal niet gebeurt.
    Ik ben wel benieuwd of het gros uberhaupt stilstaat bij de gevolgen en aansprakelijkheid indien de remmerij niet in orde is.
    Wat dat betreft mogen mechanisatiebedrijven daar wel veel meer aandacht en winteracties op af stellen.

Of registreer je om te kunnen reageren.