Wat vind jij ervan?

Wist U dat een verreiker op de kuilhoop kan?

4LMB Haan is sinds jaar en dag dé distributeur voor Merlo verreikers en dankzij hun centrale ligging in Noord Holland uitstekend gepositioneerd voor
klanten in dit deel van Nederland. Zij hebben nu een demo beschikbaar 34.7 tbv inkuilen. Voorzien van grasvork met afschuiver en dubbellucht.
De demo is uitsluitend beschikbaar voor ernstig geïnteresseerden die een test willen doen op de kuilhoop. De Merlo is uitermate geschikt door zijn hoge bodemvrijheid (portaalassen),
vlakke en dichte bodemplaat. Heeft een zeer hoge klimkracht door hydrostatische aandrijving en laag zwaartepunt.
Voor meer info: 0299.621.396

I


Laatste reacties

 • kiepeboer

  Het beste is natuurlijk als we allemaal 1 of 2 weken leeg gaan liggen, de slachterijen moeten een lagere aanvoer voelen, voordat ze meer gaan betalen nu leunen ze gewoon achterover die kippen komen toch wel.

 • Aad Baars

  Er zijn Ondernemers die gewoon het dure voeder gebruiken voor de productie van een maatschappelijk geaccepteerd product ! ( www.beterleven.nl ) Minder magen vullen en een hogere prijs beuren voor het Product !

 • JAMieras

  Terug naar de basis denk ik. Graan van de buurman gebruiken of toch voor een deel.
  Minder afhankelijk worden van grote machtpartijen en speculeerders.

 • Alette

  Ik hoorde afgelopen weekend dat verschillende pluimveehouders op het moment toch kiezen voor leegstand. De opbrengsten zijn simpelweg te laag om nieuwe kippen op te zetten.
  En ondertussen ligt de kipfilet in een supermarkt weer in de schappen met 25% korting....

Of registreer je om te kunnen reageren.