Wat vind jij ervan?

Verbeter de resultaten van uw pluimveehouderij met Jansen Poultry Equipment

1


Jansen Poultry Equipment biedt al jaren internationale pluimveehouders in de vleeskuiken sector succesvol advies en begeleiding die bedrijfsresultaten verbeteren. Sinds kort biedt Jansen Poultry Equipment deze adviezen en begeleiding ook aan voor pluimveehouders in de opfok-, leg- en moederdieren sector.

De adviezen om het rendement van pluimveehouders te verhogen zijn gericht op elke individuele situatie. Een analyse van de stalgegevens en het management geeft vaak al snel een inzicht waar extra winst te halen valt. Het verhogen van het aantal broedeieren, het verminderen van het aantal grondeieren of het opfokken van optimaal getrainde leghennen zijn voorbeelden van verbeteringen die de bedrijfsresultaten verhogen. Soms kunnen kleine aanpassingen in de toevoer van voer, water en licht er al voor zorgen dat de kippen beter presteren. Het is per situatie verschillend wat voor onderzoek er nodig is om knelpunten aan het licht te brengen. Als de gezondheid van de dieren de resultaten beïnvloedt, wordt er bijvoorbeeld een vakkundige autopsie uitgevoerd op een aantal kippen. Aan de hand van een analyse kan er besloten worden welke acties er ondernomen moeten worden om knelpunten die de productieresultaten negatief beïnvloeden op te heffen. De pluimveehouder ontvangt een rapport met aanbevelingen en kan zo nodig een beroep doen op persoonlijke begeleiding totdat de resultaten optimaal zijn en blijven.

Wilt u meer weten? Plaats dan onderstaand uw reactie.

Eén reactie

  • maartje gussinklo

    Het is natuurlijk de vraag wie en wat de taken gaat overnemen. Bepaalde taken van PPE moeten voortgezet worden en dan is het goed dat er een overkoepelende organisatie is die hiervoor zorgdraagt.
    Dat het op een goedkopere, effectievere en doeltreffenderende manier moet, lijkt mij duidelijk.
    Persoonlijk vind ik promotie en reclame voor ons branche ook erg belangrijk. De burger moet meer inzicht krijgen in waar wij mee bezig zijn.

Of registreer je om te kunnen reageren.