Wat vind jij ervan?

Prstop
Bedrijf

Showa Temres 281 handschoen

6


Showa innoveert opnieuw met de eerste waterdichte handschoen waarmee uw handen kurkdroog blijven!

Werkt u vaak met water of olie? Dan herkent u het vervelende gevoel van klamme, transpirerende handen bij het dragen van vloeistofdichte handschoenen. Heel vervelend, want dat irriteert en werkt niet fijn. Goed nieuws: dit probleem is nu verleden tijd met de innovatieve oplossing van Showa! De Temres 281 is een vloeistofdichte handschoen met een uniek ademend membraan tussen de coating en de liner. Dit membraan houdt water en vloeistof uit de handschoen, terwijl warmte en vocht van binnen naar buiten kan. Zo blijven uw handen gegarandeerd droog. Dit gelooft u pas, als u het zelf ervaart!De handschoen biedt maximaal comfort en is flexibel. De ventilerende micro polyurethaan coating is speciaal ontworpen om transpiratie in de handschoen te verminderen. Daarbij is de naadloze, dunne nylon liner zeer slijtvast. De opgeruwde vingertoppen zijn voorzien van een nitril coating, voor een optimale grip. Kortom: deze handschoen is van alle gemakken voorzien!

Dit moet u zelf proberen. Het is eenvoudig te testen: zelfs als u uw hand nat maakt en deze handschoen aantrekt, is uw hand binnen een minuut droog.

Prestop B.V. is importeur van Showa handschoenen voor Nederland.

Heeft u vragen of wilt u meer weten plaats dan onderstaand uw reactie.

Laatste reacties

 • henk fledderus

  de slaap cabine??

 • Dpj

  @henk "LIKE!" (waar is de "like" knop trouwens?)
  @fhuiden: Is dit wel de eerste trekker met LED dagverlichting?? In een recent artikel vanhet blad Trekker stond de nieuwe Deutz Fahr 7 serie en die had het ook...

 • FHuiden
  Redactie

  @ Dpj: de Deutz-Fahr 7 serie zit inderdaad vol LED verlichting zoals onder de spiegelsteun als instapverlichting, in de achterlichten (net als Lindner) en zelfs LED’s om de externe knoppen van hydrauliek, aftakas en hef op het spatbord te verlichten. Optioneel worden LED werklampen achter. Maar, LED’s in de grille als dagverlichting zoals auto’s hebben, zitten er niet op. Komt wel schijnt het.

 • Dpj

  @fhuiden, ik dacht toch echt dat het er stond, led strips in de grille, onder de koplampen. Kan zijn dat het een optie is, of misschien in kombinatie met de normale lampen? Ik zal nog eens kijken.

 • Dpj


 • henk fledderus

  zo'n stoer neusje hebben ze in de vracht auto wereld niet

Laad alle reacties (2)

Of registreer je om te kunnen reageren.