Wat vind jij ervan?

Brand detectie systeem KVS2

15


BRAND DETECTIE SYSTEEM

SOMMEN automatisering + elektrotechniek introduceert haar nieuwe brand detectie systeem met de SOMMEN KVS2 computer

Deze is voorzien van een groot scherm en één draai/druk knop voor bediening.

Het SOMMEN ventilatie systeem is uit te voeren met branddetectie. Dit werkt op basis van temperatuurwaarneming. Wanneer er ‘brand’ geconstateerd wordt zal er een gespecificeerd alarm uitgegeven worden. Het uitgegeven alarm dient door een BMC/alarmkiezer verwerkt te worden.
Het voordeel van het SOMMEN branddetectie systeem is dat er over de gehele stal meerdere betrouwbare meetpunten zijn (vaak 2 per afdeling). Daar komt bij dat het systeem continu controle uitvoert op de werking van alle temperatuursensor. Daarmee is de bedrijfszekerheid gegarandeerd.
Eigenschappen:
Maximaal 288 sensoren;
Maximaal 9 zones;
Brandtemperatuur instelbaar;
Beheer en controle op afstand;
Geheel geïntegreerd in het klimaatsysteem;
Tevens los te verkrijgen / toe te passen;
Continu controle over functioneren sensoren.


Laatste reacties

 • mjijzerman1

  hij krijgt mijn steun, laten alle boeren op 12 september maar op hem stemmen

 • JRO

  Ik denk dat hij op een open&transparante manier de partijen om tafel weet te houden. En zeker niet de belangen van de agro sector vergeet; prima dan.

 • oostwest

  Eerst zal hij nog gekozen moeten worden als lijsttrekker van het CDA

 • gerrit coppens
  Panellid

  Bleker heeft terecht veel sympathie in de landbouw. Ik ben sinds het duo minister Bukman, staatssecr. van Rooy de landbouwbelangen verkwanselde geen lid meer van het CDA. Dus mijn stem kan ik Bleker niet meer geven. Het is echter wel dringen om lijsttrekker te worden en de kans is groot dat de belangrijkste kanshebbers zich teveel in een bepaalde hoek gaan plaatsen om zich te profileren terwijl het straks in het uiteindelijke spel moeilijk zal zijn om dat etiket kwijt te raken

 • Valtraboerties

  Ik ben voor.

 • KnedoStables.nl
  Panellid

  Ik blijf mijzelf steeds afvragen of de slogan: "Jazeker, Henk Bleker!" serieus een optie voor gebruik is.

 • Roozen

  Mee eens, hypotheker kan die slogan in deze tijd toch niet meer met goed fatsoen gebruiken.

 • Leuk om vertrouwen te hebben in Bleker. Maar is het niet verstandig om breed te kijken. De hele politiek staat op z'n kop. Er zijn meerdere partijen dan het CDA. En er zijn misschien wel personen binnen het CDA of van een andere partij die voor veel betere agenda punten strijden of een partij waar het totaal pakket voor de landbouw veel gunstiger uitpakt dan alleen de visie van het CDA of Bleker. Oogkleppen zijn in deze tijd zeker niet gewenst. Dus ik wacht eerst de verkiezingsprogramma's af en kijk dan naar welke partij en personen betrouwbaar zijn om daarna een keuze te maken.

 • Siemen

  Het is intresant als practiserend veehouder in Ontario de politieke discussie in Nederland op afstand een beetje te volgen, boerderij connect is een aardig tool en hierbij de weteschap dat jullie onderwerpen ver over de landsgrenzen heen gaan. Wat Bleeker betreft: wil die niet een derde polder onder water zetten voor de natuur? Ik weet niet hoeveel ha boerenland dat is maar als boer moet je daar toch wel moeite mee hebben!!

 • Gerd-Jan

  @ siemen, dat is zeker niet bleker!
  Er zouden afspraken zijn gemaakt voor natuur compensatie voor de uitdieping van de westerschelde. Die afspraken zouden al in het vorige kabinet gemaakt zijn met belgie. Maar bleker wil daarvan af. Beleker is juist niet de man die dat wil. Hij wil de polder juist behouden!

 • Siemen

  Kijk, zo zie je maar weer het nieuws komt niet altijd helder de plas over. Ik hoop dat de Zeeuwen het land kunnen houden, het natuur beleid kost toch al zo veel en ik vindt het knap dat jullie dat altijd maar kunnen blijven betalen.

 • klaas.van.der.horst1

  Kanttekening bij de opmerking van Gerd-Jan: Bleker beloofde eerst niets te willen ontpolderen in de Hedwige-polder, maar onderdruk van Brussel moest hij van dat voornemen toch iets terug nemen. Hij zou een derde deel van de Hedwige gaan ontpolderen + enkele gebieden elders in Zeeland. Door de val van het kabinet ligt het oorspronkelijke plan voor ontpoldering van de hele Hedwige weer op tafel.

 • Wijnand Hogenkamp

  Bleker heeft zeker kans, maar eerst de debatten maar eens afwachten. Als Bleker het wordt moet hij wel het CDA gedachtengoed verdedigen tegen Samson, Roemer cs

 • KnedoStables.nl
  Panellid

  Tis Samsom, Wijnant.

 • Wijnand Hogenkamp

  @kndedo ...... i-j hebt geliek....

Laad alle reacties (11)

Of registreer je om te kunnen reageren.