Wat vind jij ervan?

BASF
Bedrijf

BASF app, etiketten altijd actueel

1


Etiketten van gewasbeschermingsmiddelen wijzigen met enige regelmaat. Met de nieuwe app van BASF hebben gebruikers altijd up-to-date etiketteksten op de smartphone of tablet.

Welke dosering mag ik toepassen? En welke spuitdoppen zijn toegestaan? Hoe zat het ook alweer met de dosering? Zo maar enkele belangrijke onderwerpen waar iedereen die gewasbeschermingsmiddelen gebruikt tegenaan loopt. Om zowel adviseurs als telers en kwekers wegwijs te maken, ontwikkelde BASF de productenapp. Die geeft alle actuele etiketteksten van het uitgebreide middelenpakket van de fabrikant weer.

Altijd actueel
BASF lanceerde de gratis app deze week. ,,Het etiket opvolgen is uiteraard belangrijk om te voldoen aan de regelgeving '', vertelt Wilco Bonekamp, technisch voorlichter van BASF die nauw betrokken was bij de ontwikkeling van de BASF productenapp. De applicatie bevat alle etiketteksten van de toegelaten BASF-producten. ,,Met deze applicatie hebben adviseurs, telers en kwekers altijd en overal de actuele etiketteksten bij de hand.''Voor Android en Apple
Eenmaal per dag haalt de app updates op. Daarvoor is een werkende internetverbinding nodig. Daarna staan de gegevens op het mobiele apparaat en zijn de gegevens offline te gebruiken. De BASF productenapp is beschikbaar in de Android Play Store en de App Store. De app is o.a. te vinden met de zoekterm `BASF producten` en is gratis te downloaden. Dit kan ook via de BASF Agro website.

Heeft u vragen of wilt u meer weten plaats dan onderstaand uw reactie.

Eén reactie

  • Aad Baars

    Bespeur ik een lichte vorm van afgunst ?

Of registreer je om te kunnen reageren.