Wat vind jij ervan?

Verreiker en trekker in één? Dat bestaat!

12


Merlo verreiker en trekker in één?
Bekijk onze video!!
[View:http://www.youtube.com/watch?v=rg8FZf_rI6c:550:200]

Laatste reacties

 • veldk

  met een verreiker moet je niet in het land willen komen voor werkzaamheden. teveel gewicht op te kleine banden. ook voor het laden voor een mengwagen en daarna het mixen kun je in mijn ogen doen met een oudere trekker en een goede verreiker dus appart van elkaar. is ook nog is goedkoper ook, en je hoeft niet continu om te koppelen

 • Gerd-Jan

  We hebben een keer een merlo vertegenwoordiger gesproken hierover. Die zegt: Als je een halve trekker mist is het ideaal. Maar mis je een hele trekker koop dan gewoon een trekker en verreiker apart ;)!

 • henk fledderus

  ik ben eigenlijk een beetje verbaast dat Merlo dit toch door ontwikkeld. ze zullen toch wel verkocht worden. de vraag is met dubbel doel machines.. heb je 2 in 1 of van bijde geen.
  ik zie een mooie verrijker met schijnbaar wat vernieuwed is, ik zie weinig functionele trekker.
  wisselen voor de de voerwagen zie ik ook niet als een praktiese oplossing.

 • Merlo Import Benelux
  Bedrijf

  Of je vergelijkt een Multifarmer van de nieuwe generatie. Dit is echt niet meer te vergelijken met de allereerste die toen op de markt kwamen.
  De nieuwe Multifarmer 40.9 CS, een grote tractor met telescopische arm, geeft blijk van de superioriteit van Merlo op het gebied van technologische innovaties.
  Een echt werkpaard dat geboren is met het doel om het multifunctionele concept van verplaatsen en opheffen binnen bedrijven en de werkzaamheden op het land te versterken, door dezelfde snelheid en dezelfde inspanning van een landbouwtractor te leveren met het voordeel van een telescopische arm voor het verplaatsen van ladingen tot een maximum van 4 ton en voor het uitvoeren van werkzaamheden op een hoogte van maximaal 9 meter.
  De Multifarmer 40.9 CS beschikt over een driepuntsaansluiting aan de achterkant voor 7 ton en mechanische aftakassen aan de voor- en achterkant.
  De exclusieve hydropneumatische ophanging van de Marlo CS cabine (Cab Suspension) behoort tot de standaarduitrusting.

 • veldk

  ja jij houd je verkoop praatje maar je luistert niet wat er hier wordt gezegd.

 • Merlo Import Benelux
  Bedrijf

  @veldk
  mijn oprechte verontschuldigingen indien we dit geïnsinueerd hebben als verkooppraatje.
  de betekenis van ons taalgebruik tussen een belg en nederlander zal er voor iets tussen zitten zeker :)
  je kan de keuze van de banden wellicht nog altijd zelf bepalen. Met een geïntegreerde hefinrichting en mechanische aftakas kan een verreiker binnen bepaalde grenzen de taken van de trekker overnemen. door zijn beperkte afmetingen van banden en cabine kunnen de eerste modellen niet tippen aan een echte trekker. door zijn telescopische giek overtreft hij wel een trekker met voorlader.
  je moet de hef en aftakas bekijken als praktische extra's zoals grasmaaien, schudden, harken, persen. hierdoor kan je een 2de lichtere trekker uitsparen.
  de keuze staat of valt in functie van wat er gebeurd op de werkvloer.
  maar ik begrijp uw redenering wel. ik ga ervan uit dat je spreekt over eigen ervaring?

 • Johan Harbers

  Kan iemand me vertellen wat het brandstofgebruik is van een verreiker? Want wanneer het brandstofgebruik een stuk hoger is, kan een tweede kleine trekker toch interressanter zijn. Verder erg praktisch gedacht, en een mooi ding om te zien, maar je moet er wel werk voor hebben.

 • veldk

  bij onze oude jcb met vooral voerwerk rond de 4,5 a 5 liter int uur

 • rooieroza

  Mooie machine ,maar verbaas me over het plaatsen hiervan . Dit heeft weinig meer met een discussie uit te staan maar meer goedkope reclame !

 • Gerd-Jan

  Inderdaad, beetje verkapte reclame en net doen alsof het een trekker is; )!

 • 138047

  Een trekker met voorlader lijkt me toch handiger.

 • Gerd-Jan

  138047, dat is maar net wat je wilt. Gebruik je hem voor het grootste gedeelte echt als verreiker is het prachtig. Gebruik je hem echt het meest als trekker dan lijkt me dat inderdaad handiger.

Laad alle reacties (8)

Of registreer je om te kunnen reageren.