Wat vind jij ervan?

Shovel of Verreiker?

4


Met de Merlo P25.6 of P32.6L bieden wij voor de Pluimveehouderij een bijzonder alternatief tegenover de shovel.
Welke voordelen zien jullie in een verreiker/shovel?

Laatste reacties

 • Gerd-Jan

  Het mooiste is een minishovel en een verreiker. Met een mini ben je toch nog snel. En met een verreiker kun je ook nog op hoogte mee werken ;)

 • Merlo Import Benelux
  Bedrijf

  Ja/nee. De nieuwste generatie verreikers zijn bijzonder compact waardoor ze ook wendbaarder worden. Uiteraard moet je dit zien in functie van de werkvloer. Ik denk dat de verreikers zo geëvolueerd zijn dat je zeker er is moet bij stil staan wat deze de dag van vandaag allemaal kunnen.
  Shovel is uiteraard ingeburgerd en heeft zijn sporen meer dan verdiend. Maar de meest compacte verreiker gaat ook al naar de 36km/h, heeft ruimste cabine en is door zijn kleine afmetingen een machine waarbij je zeker is moet stilstaan.

 • henk fledderus

  het grootste nadeel van de verrijker blijft de dooie hoek. daar is in praktijk goed mee te werken maar het ovezicht mis je ten opzichte van de shovel. hokken uitmesten langs de muur op crab steer is wel heel handig als je het onder de knie hebt.

 • g.g

  zelf heb ik een weidemann 4070 een topmachine , hiervoor enkele shovels gehad onderandere JCB.
  Weidemann is een topper, vooral de uitschuifbare giek in combinatie met het knikken van een shovel is top . voor mij de ideale machine.

Of registreer je om te kunnen reageren.