Wat vind jij ervan?

ITB Boxmeer
Bedrijf

Air2-poultry warmtewisselaar

1


ITB introduceert een volledige lijn warmtewisselaars voor pluimvee “Air2-poultry”
Als specialist en producent van luchtbehandelingskasten en warmtewisselaar kan ITB met haar geavanceerde productieapparaat verschillende soorten warmtewisselaars produceren. Alles worden opgebouwd vanuit een kunststof module bouw met een lange levensduur. Daarnaast worden afhankelijk van de pluimveesoort de warmtewisselaarmodule, de naverwarming en of de koeling gekozen. Het geheel wordt voorzien van de ventilatoren en de regelapparatuur zodat deze bij elke gewenste stal kan worden geplaatst. Terugverdientijden van 2 tot 4 jaar zijn ook voor uw bedrijf mogelijk.ITB introduceert een eigen verwarmingssysteem voor de pluimvee.
Steeds meer vraag is er naar Biomassa/houtverbranding. ITB heeft een totaal systeem in haar programma. Van Biomassa kachel tot eigen kunststofverwarmingselementen, volledig uitgevoerd met ventilator, in de stal. Elke verwarmingscapaciteit is leverbaar. Ook erkend als BWL nummer om ammoniak en fijnstof te reduceren.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over dit product plaats dan onderstaand uw reactie.


Eén reactie

  • gerrit coppens
    Panellid

    Ik ben geen lid van DOC, dus ik weet enkel wat ik uit de pers verneem. Ik begrijp dat directie en bestuur de leden monddood wil maken. Het is het recht van de leden om voor of tegen een fusie te stemmen. Als een stemming verkeerd uitvalt voor directie en bestuur dan is dat jammer voor ze, uiteindelijk zijn de leden de baas. Door na het afketsen van de fusie met de Duitse collega's de leden via een achterdeur het stemrecht te willen ontnemen is, om het netjes uit te drukken, een zwaktebod. Bestuur en directie waren destijds zeker van hun zaak dat fuseren de beste optie voor DOC. Blijkbaar waren de argumenten niet sterk genoeg om voldoende leden te overtuigen. Een sterk bestuur en een sterke directie heeft dan keuze tussen twee alternatieven. Ze stellen hun zetels ter beschikking of ze nemen de handschoen op en gaan op koers in de richting die de leden wel willen. Zwakke leiding probeert via een achterdeur de leden monddood te maken. Tijd dat bestuur en directie uitgezwaaid worden

Of registreer je om te kunnen reageren.