Wat vind jij ervan?

Flynth
Bedrijf

White paper Verlaagd btw-tarief op arbeidskosten bij renovatie en herstel van woningen

12


Zoals in het Woonakkoord al is aangekondigd, heeft de staatssecretaris van Financiën – vooruitlopend op het nog in te dienen wetsvoorstel Fiscale verzamelwet 2013 – de details bekend gemaakt over de verlaging van het btw-tarief op renovatie- en herstelwerkzaamheden aan woningen, die per 1 maart 2013 van kracht wordt. De verlaging is alleen van toepassing op de arbeidskosten en geldt niet voor de gebruikte materialen. Voorwaarde is dat de woning minimaal twee jaar oud is (gerekend vanaf de datum na eerste ingebruikname van de woning).

Heeft u vragen of wilt u meer weten over dit product plaats dan onderstaand uw reactie.

Laatste reacties

 • kremer

  Laat ze maar komen.

 • Elen

  Dank u,
  Ik zou graag willen weten wat voor soort koeien heeft u?
  Vleeskoeien of melk koeien?

 • kremer

  Ik heb ongeveer 75 melkoeien die door een robot worden gemolken en zelf mogen kiezen of ze buiten of binnen willen lopen in het mooie Groninger land.

 • jan1

  Hebben momenteel nog niet alles weer op orde, zijn nl de jongveestal aan het veranderen van potstal naat ligboxenstal en melken onze koeien ook met een robot. Maar als ze tegen een beetje rommel kunnen dan is het geen probleem.

 • leonieenjansen

  Wij hebben een graszaadveredelingsbedrijf, en zijn onze markt in Rusland aan het opschalen middels een eigen verkoopkantoor in Moskou. Als we iets voor ze kunnen betekenen, horen we dat graag.

 • Koeienboer Jannes

  Wolkom/Добро пожаловать
  melkveebedrijf met 60mk in het middelpunt van de drie noordelijke provincies.
  Koeientuin(uitloop met houtsnippers) en zonnepanelen.
  www.koeienboer.tk

 • LE FLECHE

  Ik ben een nederlandse, maar woon in Frankrijk, het is niet ver weg van Nederland voor russische begrippen, dus wie weet. Met mijn man en 2 zoons hebben we 350 zoogkoeien van het rustieke ras Salers en mesten we ong. 400 stieren van verschillende rassen, onder andere Salers, Charolais, Limousins, Aubrac en diverse kruisingen. Dus als ze geïnteresseerd zijn in vleesveebedrijven, mogen ze rustig langskomen. Maar misschien zijn deze bezoekers alleen voor de nederlandse markt en dan gaat het dus niet.

 • sonia

  Lijkt mij een heel mooi bedrijf, Le Fleche!
  Is het ook mogelijk om als gewoon geïnteresseerde je bedrijf te bezoeken?
  Graag info naar : s.rutgers@online.nl

 • Elen

  ik zou graag met u in contact komen. Misschien kunnen wij iets voor elkaar betekenen.
  Groeten

 • Elen

  Beste allemaal,
  Erg bedankt voor de uitnodiging en jullie gastvrijheid!!!
  Elk bedrijf is zeer interessant om te bezoeken. Helaas was het niet gelukt om een bezoek aan iedereen in te plannen, omdat ik deze keer het bezoek meer heb georiënteerd in het zuiden.
  Ik zou het leuk vinden om een volgende keer alsnog een bezoek aan jullie mooie en interessante bedrijven te brengen. Als jullie dat ook goed vinden, wil ik in de toekomst contact met jullie opnemen.

 • kremer

  Vragen staat vrij

 • LE FLECHE

  Mijn mail is annelieslefleche@wanadoo.fr, dus als iemand direct wil mailen kan dat.
  Vriendelijke groeten

Laad alle reacties (8)

Of registreer je om te kunnen reageren.