Wat vind jij ervan?

Nilfisk- ALTO
Bedrijf

Samenwerking Nilfisk-Alto en Gröninger Cleaning Systems B.V.

0


Op vrijdag 8 maart werd door niemand minder dan dhr. Reimer Reinholdt Nielsen, ambassadeur van Denemarken, het startsein gegeven voor de samenwerking tussen Nilfisk-ALTO en Gröninger Cleaning Systems B.V.

Al rijdend op een Nilfisk-ALTO schrob-zuigmachine ging de ambassadeur ‘door het lint’ en opende hij daarmee de nieuwe Gröninger Cleaning Systems BV showroom officieel.

Gröninger Cleaning Systems – ontwerper, leverancier en fullservice-partner voor robuuste, duurzame en effectieve reinigingssystemen en reinigingsmachines – en Nilfisk-ALTO – fabrikant van professionele hogedruk-, stofzuig-, en vloerreinigingssystemen – zijn een partnerschap specifiek voor de regio Groot-Rijnmond aangegaan. Met deze unieke samenwerking beogen Gröninger Cleaning Systems en Nilfisk-ALTO een betere aansluiting op de behoeften van hun klanten in deze industriële regio.

Wereldwijd
Berthold Schaap “Gröninger ondersteunt al meer dan 65 jaar bedrijven en organisaties bij het management van reinigingsprocessen. Dat gebeurt niet alleen in Rotterdam Rijnmond, maar over de hele wereld. Recent nog werden er bij ons orders geplaatst voor ISO tankcontainer reinigingssystemen vanuit Vietnam, Rusland en verschillende landen in het Midden Oosten.” De heer Schaap bedankte in zijn speech de inzet van zijn medewerkers waardoor het uiteindelijke samenwerkingsverband tot stand heeft kunnen komen.Mensen centraal
Willem van den Burg “Nilfisk-ALTO is trots op de samenwerkingsovereenkomst. Het positieve imago van Nilfisk komt vooral voort aan het centraal stellen van de mensen (zowel de klanten als onze medewerkers), de kwaliteit van de producten en de bijbehorende service. Dat past 100% met de werkwijze bij Gröninger”.

Heeft u vragen of wilt u meer weten plaats dan onderstaand uw reactie.

Of registreer je om te kunnen reageren.