Wat vind jij ervan?

VUXXX GmbH
Bedrijf

Belangenverenigingen Melkveehouders

3


Wie kan en wil mij helpen?
Bent u bij een (belangen)vereniging zoals LTO of NMV, DDB aangesloten?
Waarom juist deze en wat betekenen ze voor uw onderneming?

Laatste reacties

 • gerrit coppens
  Panellid

  Ben bij de ZLTO en het zichtbare rendement voor de betaalde contributie is het leden blad Nieuwe Oogst. Wat de bestuurders en medewerkers achter de schermen doen aan tafel bij de overheden is niet zichtbaar en je kunt ook niet meten hoe een bestemmingsplan eruit had gezien als er geen zlto-er aan tafel had gezeten. En omdat boeren een voor verkiezingen niet-interessante doelgroep zijn zal het steeds minder meetbaar worden wat vertegenwoordigers bereiken. In haagse ogen is de agrarische sector een randgebeuren dat maar in de weg zit bij het verwezenlijken van high-techplannen. En gezien het feit dat Kamers en Kabinet al sinds jaar en dag gedomineerd wordt door randstedlingen zal dat op korte termijn niet veranderen.

 • Gerd-Jan

  Bij de DDB en NMV. Hebben goed beleid. Waren eerst lid van de lto maar om het melkquotum standpunt het lidmaadschap opgezegd. Belt daarna gelijk een dame of we toch niet weer lid waren worden. Jaja, als wij ons lidmaadschap hebben opgezegd worden we echt niet door middel van een telefoontje weer lid. Hebben al wel weer eens vaker gebeld. Maar nee, lid worden we niet meer. Scheelt een beste klap geld ook. De NMV doet het in mijn ogen veel beter.

 • japke33

  Wij ook lid van DDB en NMV. Die hebben geen dubbele petten op en vechten voor de melkveehouder. Ook geen vriendjespolitiek met Friesland Foods en de Rabobank. En inderdaad is de contributie een stuk lager dan bij LTO. Waren voorheen lid van LTO, maar na de manier waarop we behandeld zijn bij de staking in 2009 hebben we snel opgezegd. Bij ons ook de volgende dag iemand van het bestuur op de stoep. Die had ons de dag ervoor nog uitgescholden, maar nu moesten we toch vooral lid blijven..... Jaja, dacht het niet.

Of registreer je om te kunnen reageren.