Wat vind jij ervan?

MS Schippers
Bedrijf

MS Reproduction Train

4


Het idee van de MS Reproduction Train is ontstaan vanuit de samenwerking van de divisie MS Fertility Support met enkele klanten om de beste werkwijze te ontwikkelen op gebied van kunstmatige inseminatie. Ergonomie, hygiëne en efficiency waren de belangrijkste factoren in de ontwikkeling.

De MS Reproduction Train is een compleet systeem en bevat alles wat nodig is voor kunstmatige inseminatie, zoals dekbeugels, pipetten, zakjes/tubes sperma, berengeur, markeerstift /-spray, desinfecterende doekjes en een vuilnisbak.De MS Reproduction Train loopt over rails boven over de dekboxen in de dekstal, zodat al het materiaal altijd beschikbaar is aan de voorzijde en op de ideale werkhoogte van de inseminator.

De nieuwe MS Buddy inseminatiebeugel is de beste beer stimulator voor de zeug. De MS Buddy werkt op luchtdruk en geeft een pulserende vibratie. Dit stimuleert de sta reflex van de zeug en zorgt voor een betere opname van het sperma.

Voordelen van de MS Reproduction Train:
1. Met de MS Reproduction Train is het mogelijk om de beste resultaten te bereiken in de dekstal. Dit is de basis voor goed technische en financiële resultaten.
2. De MS Reproduction Train is ergonomisch om mee te werken. Al het materiaal wat nodig is, is beschikbaar aan de voorzijde van de inseminator en op de juiste werkhoogte.
3. De MS Reproduction Train zorgt voor een eenvoudige, snelle en efficiënte werkwijze. Het leidt tot minder fysieke druk, zorgt voor minder fouten en geeft meer werkplezier.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over dit product plaats dan onderstaand uw reactie.

Laatste reacties

 • ruben steenblik

  zo rond de € 20 per m2 per jaar.

 • koenschutte

  Is afhankelijk van de kwaliteit van de stal, wel geen automatisch voersysteem, incl arbeid?, incl nuts kosten?, incl onderhoud?, incl rechten?, incl mest? aantallen? ligging? lengte huurovereenkomst? etc etc. Voor 20 euro per m2 per jaar zul je een zeer kaal gebeuren treffen. Zeker in NL. All incl praat je eerder in NL over 20 per afgeleverd vlv. Of nog meer. Zeker op een vierkantemeter gerekend.

 • koenschutte

  De vraag en aanbod in de regio speelt waarschijnlijk vaak nog de grootste rol. Wat de gek er voor geeft. Zeker in tijden van goedkope biggen in een zeugenhouderij intensief gebied. Of het zich ten alle tijde rekend is een andere vraag.

 • mattytilburg1

  Bedankt voor jullie reacties.
  Ruben, waarop is de 20 euro gebasseerd?
  Koen, het is omgeving Bergen op Zoom. Goed dat je me er op wijst dat de kosten van veel factoren afhankelijk zijn.

Of registreer je om te kunnen reageren.