Wat vind jij ervan?

Zelf voer mengen en malen

6

Voerkosten drukken de winstgevendheid van veel varkens- en pluimveebedrijven. Daarom presenteert Versleijen Oirlo tijdens de LIV in Venray haar nieuwe totaal concept voor het zelf mengen en malen van voer. Veehouders kunnen daarmee de grootste kostenpost in hun bedrijf verlagen en zelf meer invloed uitoefenen op de (prijs)ontwikkeling van voer.

Mogelijkheid om te besparen op voerkosten
Varkens- en pluimveehouders die zelf grondstoffen voor veevoer verbouwen of inkopen, kunnen vaak besparen op hun voerkosten. Voor hen ontwikkelde Versleijen Oirlo een totaal concept voor het zelf mengen en malen van voer. Het nieuwe concept bevat het advies en ontwerp voor de installatie tot en met de realisatie en service. Afhankelijk van de situatie en de te gebruiken grondstoffen adviseert Versleijen voortaan de juiste combinatie van hamermolens, pletters, structuurmolens, silo's, vijzels, menginstallaties en de bijbehorende automatisering. Daarmee regelen veehouders zelf de opslag (van 1 tot 250 m3), inname, het transport, mengen, malen en uitdoseren van graan, CCM en bijproducten voor varkens en pluimvee. Versleijen Oirlo heeft daarvoor een compleet assortiment van alle benodigde producten en onderdelen. Ze installeert de complete installatie ter plaatse en is daarna de aangewezen partner voor onderhoud en service.Meer invloed op voersamenstelling– en kwaliteit
Met het nieuwe totaalconcept voor het zelf mengen en malen van voer wil Versleijen Oirlo veehouders helpen voerkosten te besparen door eigen grondstoffen in te zetten. Ze besparen daarmee niet alleen op de inkoop maar ook op het transport van voer. Bovendien kunnen veehouders meer eigen invulling geven aan hun voersamenstelling.

Heeft u vragen of witl u meer weten over dit product plaats dan onderstaand uw reactie.

Laatste reacties

 • gerrit coppens
  Panellid

  Sap was geen landbouwspecialiste en de vraag is of haar opvolger/ster met landbouw bekend is

 • j.j

  wees blij dat die tante weg is

 • bert.fernhout1

  In de vorige kabinetsperiode zat ze maar te schreeuwen dat het kabinet maar moest vallen. Nu zijn er nieuwe verkiezingen geweest met een fors verlies van de schreeuwpartijen als gevolg en nu gaat zij met de staart tussen de benen er van door. Aan zulke regeringshoofden heeft Nederland niets aan. Dus uiteindelijk een beslissing die iedereen past. Weg er mee zonder wachtgeld.

 • Alette

  Ook het partijbestuur is ondertussen opgestapt. Reden voor een feestje?

 • bert.fernhout1

  beter dat de hele partij verdwijnt. ze zijn toch overal op tegen , en groener word nederland toch niet! ! !

 • Alette

  Zojuist las ik dat Van Ojik Sap gaat opvolgen. Van Ojik is in de jaren '90 woordvoerder geweest van landbouw, ontwikkelingssamenwerking en wetenschapsbeleid. Daarna werkte hij bij Milieudefensie.
  Iemand die dus wel enig kennis heeft van landbouw. Kan dit een voordeel zijn voor de landbouw?

Laad alle reacties (2)

Of registreer je om te kunnen reageren.