Wat vind jij ervan?

Lifarma BV
Bedrijf

Lage druk naaldloze injectiesystemen voor alle diersoorten

2


Lifarma b.v. Agri Products uit Baexem brengt 8 verschillende lage druk naaldloze injectiesystemen op de markt voor alle diersoorten.

Het unieke aan dit systeem is dat het onder een lage druk werkt, waardoor de dieren veel minder pijn en stress hebben. Ook zijn er voor deze systemen diverse studies/ proeven gedaan door farmaceutische bedrijven.

Deze systemen zijn na gebruik makkelijk schoon te maken en niet storingsgevoelig. Lifarma b.v. levert deze systemen zowel als handspuit model en als handsfree model. Deze naaldloze injectiesystmen kunnen o.a. worden gebruikt voor b.v. vaccinatie, ijzerinjectie etc.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over dit product plaats dan onderstaand uw reactie of kom op de beurs in Venray langs bij standnummer 108.

Laatste reacties

 • vd spoel

  dit gaat zeker lukken teminste als we eens ons haantjes gedrag op zij zetten ,en gewoon minder gaan melken gaat de prijs van zelf om hoog
  kind kan de was doen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • pietbongers

  Dat is een mooie gedachte van vd Spoel maar als je naar biologische boeren kijkt daar is op moment een te kort aan melk en toch krijgen zij niet meer ,omdat de fabriek ze de prijs niet wil betalen en nog liever de melk uit buiten land haalt dan hier de boeren een eerlijke prijs te geven .
  Nog even op Marjan haar verhaal, veel voer is te goed voor koeien ze hebben niet voor niks vier magen en als je die goed wilt laten werken moet je niet te lux voer in duwen ze worden dan veel efficienter dus wat is slecht krachtvoer ?quotum volmelken gaat wel lukken het is nog lang.
  Haantjes gedrag op zij zetten lukt zelfs in kippen ren niet laat staan bij ons mensen.

Of registreer je om te kunnen reageren.