Wat vind jij ervan?

JOVAS Agro
Bedrijf

Composiet roostervloer JOVAS Agro

8


Jovas zal twee modellen composiet roostervloer presenteren op LIV Venray. Roosters hebben een mestspleet en zeer goede mestdoorlaat. Door de goede doorlaat blijft het hok schoon en droog. Door de gekozen materialen neemt het rooster nagenoeg geen vocht op en is ook de ammoniakemissie vanaf de roostervloer lager. Ook doordat het rooster op micro niveau veel gladder is verdwijnt de mest veel sneller door de spleten. De spleetbreedte is net als bij stalen en andere kunststofroosters 20MM. Er is een antislibprofiel aangebracht om toch de gewenste antislip te krijgen. Het rooster is ook toegepast in de proefstal van “De Welstandstal”

Heeft u vragen of wilt u meer weten plaats dan onderstaand uw reactie.

Laatste reacties

 • gelpenberg

  De Nederlanse media doet erg haar best om ons er te van overtuigen dat homosexualiteit normaal is.
  Piet D

 • Roy Bruck

  Denken zoals jij is een afwijking Piet.

 • Alissa

  @Piet D Wat zou dan de oorzaak zijn van die afwijking?? Kan niemand een antwoord opgeven. Dus het is geen afwijking. Het gebeurd al zoveel jaren en niet iets wat de afgelopen 20j gebeurd. Zelfs toen jij nog vloeibaar was, gebeurden het al!! Al honderde jaren. Nu durven de mensen er alleen over te praten en er voor uit te komen en niet achter gesloten deuren. Het is ongeveer het zelfde als alcohol, word ook gezien als iets normaals. Het is gewoon een geaccepteerde harddrugs. Die de meesten ook nog hun kinderen van 16j al geven. Huh een pilsje kan geen kwaad. Mensen die een joint(softdrugs) roken worden gezien als junk!! En een afwijking hebben.

 • Roy Bruck

  @toevoering, onder dieren komt homoseksualiteit ook voor. Gewoon iets van nature, waarschijnlijk om te voorkomen dat er een over populatie ontstaat ofzoiets.

 • marjanbg

  Sjonge jonge jonge waar maken we ons toch druk over zeg. Hebben we niks beters te doen. Laat iedereen in zijn waarde!

 • w1888

  Ik kan er wel om lachen...

 • marjanschaftenaar

  Op deze site staat ook een leuke blog over boer zoekt vrouw www.zonnigendroog.nl

 • ghlegebeke

  Hendrieke &dierenarts goedkoop is duurkoop !

Laad alle reacties (4)

Of registreer je om te kunnen reageren.