Wat vind jij ervan?

Flynth
Bedrijf

Flynth ontvangt zilveren predicaat SBR voor banken

27


Het Financiële Rapportages Coöperatief (FRC), het samenwerkingsverband van ABN AMRO, ING en Rabobank, heeft op maandag 4 februari 2013 het predicaat SBR voor banken uitgereikt. Flynth adviseurs en accountants ontving uit handen van FRC-voorzitter Peter Knuvers het zilveren predicaat.

Acht organisaties ontvingen maandag in het bestuurscentrum van de Rabobank in Utrecht een zilveren en twaalf een bronzen predicaat. Daarmee geeft het FRC aan dat deze partijen succesvol participeren in de integrale ketentest met Standaard Bedrijfsrapportage (SBR) voor banken. ‘Zilver’ wil zeggen dat er gedurende de derde integrale ketentest met SBR voor banken minimaal 100 kredietrapportages zijn aangeleverd binnen de hiervoor gestelde termijn van circa drie maanden. De andere ‘zilveren’ accountantsorganisaties zijn Adkon en ROZA.

SBR voor banken
ABN AMRO, ING en Rabobank zijn in 2009 begonnen met het toepassen van SBR voor het uitwisselen van gegevens tussen ondernemers en hun bank. De drie banken werken met dit doel samen in het Financiële Rapportages Coöperatief. Het FRC heeft op zijn beurt de bankentaxonomie opgesteld, die eenduidige aanlevering van gegevens aan banken mogelijk maakt. De aanlevering verloopt via een gezamenlijk rapportageportaal, dat sinds 2010 operationeel is. Ondernemers kunnen hun kredietrapportages rechtstreeks vanuit hun administratie, de bron van de gegevens, via hun accountant veilig en betrouwbaar digitaal naar hun bank laten sturen.

SBR voor administratieve lastenverlichting voor ondernemers
Ondernemers kunnen met SBR rapportages – zoals jaarrekeningen en kredietrapportages – digitaal via hun accountant aanleveren bij overheidsinstanties en banken. Hét voordeel van Standaard Bedrijfsrapportage is dat gegevens nog maar één keer in de administratie moeten worden ingevoerd en alles vanaf de bron is gestandaardiseerd. De accountant kan met één commando vanuit deze brongegevens de juiste rapportage samenstellen en versturen: jaarrekeningen naar de Kamer van Koophandel, aangiftes naar de Belastingdienst, statistische gegevens naar het CBS en financiële rapportages naar de bank

Heeft u vragen of wilt u meer weten plaats dan onderstaand uw reactie.

Laatste reacties

 • gerrit coppens
  Panellid

  Ze heeft wel eens gezegd dat ze meer valt op rustige types, maar het leuk vind om een keer een druktemaker mee te maken. Gaat ze voor een knecht en let ze op de maatvoering dan komt ze vrij snel bij Rick Jan. Aan Bart heeft ze geen knecht maar een partner die zijn eigen werk heeft maar waar ze zich wel aan kan spiegelen

 • Bossies

  Ik heb jaren genoten van het zondagavondprogramma BZV. Nu heb ik helemaal niets tegen homo's maar dan ook echt helemaal niets maar ik voel mij niet geroepen om naar een homodating programma te kijken. Het begin heb ik wel gezien echter de homoboer kwam ook iedere zondag voorbij toen het op daten aankwam en nogmaals, ik heb er totaal niets op tegen en ik gun ze ook het allerbeste, maar wil er niet naar kijken.

 • jgjwesterink@filternet.nl

  Mooi programma , alleen jammer van boer zoekt boer

 • marjanschaftenaar

  Sorry mannen maar homo's zijn ook gewoon mensen! Snap dat het onwennig is om naar te kijken maar zo erg is het toch ook weer niet!
  En wat betreft Henrieke, ik weet het nog niet zo goed maar vind Barry wel de meest vriendelijke en behulpzame. Die andere 2 bleven gewoon zitten tijdens het tafel dekken! Over een goede indruk maken gesproken.. Maar goed Bert past qua karakter en postuur misschien wel beter..

 • hoog6536

  Kijk altijd met vrouw samen onder genot van wijntje maar boer zoekt boer mag er uit.
  Boer Aad houdt er geen over word nix.
  Met Henrieke ben ik het met vorige schrijvers eens.
  Andere 2 allebei heel goed bezig maar voor bijde heel moeilijk.

 • okidoki

  Boer zoekt boer maakt het juist afwisselend. Hoort er gewoon bij. Sympathieke vent ook. Ik denk dat Aad wel iemand overhoudt. Denk ook al te weten wie er afvallen/haken.

 • Alette

  Wat betreft de mannen ben ik het met Marjan eens. Maar ik snap wel dat het liever niet gewenst is dat ze elkaar zoenen etc. (was er een tijd geleden niet een relletje in een soap omdat dat wel gebeurde?)

  Om even een gokje te wagen wie met wie een weekendje weg gaat: (overigens wel even de namen opgezocht)

  Henk: Lisa
  Willem: lastig... Toch Jacob maar
  Aad: Jeannet
  Henrieke: Bart
  Martin: Swaen

 • @meelmuisje

  Mijn boer zit al een halfuur van tevoren klaar voor BZV, dat lukt geen ènkel ander programma en zelfs mij niet! Het is heerlijk om al die nederlandse boerderijen te zien, even in de keuken kijken bij een ander, of die nu homo is of niet! Ik vind die boer een reuzevriendelijke uitstraling hebben en denk wel eens, zonde voor ons vrouwen ;-).
  Wij hebben het vermoeden dat de nuchtere kant van Henriëtte voor de V-arts gaat (vullen elkaar aan en zien elkaars fouten, erg handig als het er op aan komt/ ieder zijn eigen job/ altijd handig een Vet in huis!), maar als ik naar deze foto statischecontent.nl/.../e5002c62-abef-4de1-8514-76e8fee16248.jpg kijk, krijg ik toch twijfels... Hij schijnt weinig te zeggen, maar wat hij zegt is raak, heb ik al gehoord. Mij benieuwen!
  Misschien kan Boerderij een prijsvraag organiseren? Alle 5 goed is een Boerderijtaart of zo? Of een boerzoekje, een bezoekje aan het bedrijf van een van de boeren/boerin?? Tis maar een ideetje :-)

 • jan1

  Of nu een homo is, maakt mij niet uit. Alleen Willem is geen boer, tenminste in mijn ogen niet.

 • marjanschaftenaar

  Hahaha wat een foto! Ik denk dat Bert de strijd wel gaat winnen.

 • gerrit coppens
  Panellid

  Prachtige foto

 • rooieroza

  Het is gewoon simpelweg walgelijk ongepast , geen boer en homo . Dus NIET boer zoekt NIETvrouw ...............Wel goed voor de kijkcijfers , staan we als sector weer mooi voor gek !

 • gerrit coppens
  Panellid

  Boer zoekt partner is een titel die de lading beter dekt :D

 • Makkink

  @rooieroza We staan als sector zeker niet voor gek als we laten zien dat we verdraagzaam zijn en respect hebben voor anders denkenden en anders geaarden!

 • Roozen

  rooieroza, wat heb jij een rare kijk op de wereld, op de gehele wereld lopen mensen rond zoals willem, wil jij dan de mensheid laten geloven dat dit niet bij boeren voorkomt.
  Ik vind het een heel sympathieke man, welke een positieve indruk achterlaat bij de kijkers, daar ben ik van overtuigd. Sympathieker als Aad iig.

 • Bossies

  Ik vind het allemaal even sympathiek en heel erg mooi. Ze doen er geen mens kwaad mee maar ik wil gewoon niet kijken naar een homo-dating programma. Dat heeft niets te maken met ouderwets
  of dat ik anders geaarden niet mag. Heel erg jammer maar voor mij geen BZV dit jaar.

 • marjanschaftenaar

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik het vervelender vind om naar de gezelligheid bij Aad te kijken... Man man wat een saaie en moeilijke bedoeling is dat zeg! Bij Willem is er tenminste nog wat te lachen!
  Verder is het wel duidelijk dat Henrieke voor Bert gaat kiezen, anders had ze hem wel naar huis laten gaan..

 • Idy

  Aadje is wel het vervelendste om naar te kijken, hoewel Henrieke en de mannen ook voor heel wat awkward momenten kunnen zorgen. Willem en zijn mannen bij een kampvuur, ik hou er van!

 • gerrit coppens
  Panellid

  Zojuist aflevering 11 van de tweeling bekeken: boerzoektvrouw.kro.nl/.../default.aspx

 • bahimi801

  ik kijk altijd,leuk t.v progamma.hoe het verder afloopt dit seizoen we zullen zien,ik denk dat henrieke toch voor die veearts gaat.
  ze hebben mij ook al es opgegeven poeh... niks voor mij maar een vrouw is altijd welkom;-)

 • marjanschaftenaar

  @ bahami801 ik zou als ik jou was dan maar een foto van jezelf in je profiel zetten ;) je weet nooit hoe een koe een haas vangt...

 • hietkamp

  @marjanschaftenaar Ik denk dat hendrieke wel voor Bert gaat de dierenarts, nou ja zegt mijn vriendin en heeft er goed argument voor waar. Die beste man is helemaal niet op zijn gemak en gewoon rustig. Die Barrie dat was wel een druk mannetje aan je hoofd hoor, dan mijn moeders uitspraak maar weer er bij "Hardlopers zijn dood lopers" nou dat is aardig bewezen afgelopen zondag denk ik. Dat die andere gewoon blijft zitten tijden tafel dekken maakt niks uit, tja spreek uit ervaring dek de tafel ook nooit. Het afruimen is anders als je toch bij de keuken langs komt dan kan je net zo goed wat mee nemen.
  Maar goed Boer zoekt boer neem gaan mijn haren overeind van staan Ho zoekt mo

 • joost.beekman1

  Zo lang mensen roepen dat een homo in een populair tv-programma 'walgelijk' of 'ongepast' is, en vinden dat een sector 'voor gek staat' hiermee, is duidelijk dat er nog veel missiewerk te verrichten is bij mensen die qua gedachtenwereld nog niet helemaal in de 21ste eeuw verkeren. Des te beter dat Boer Zoekt Vrouw een homo heeft. Volgend twee lesbiënnes!

 • Bossies

  Beste Joost,
  Even goed lezen, ik heb niets tegen homo's, homo boeren, homo datingprogrammas of homo's in het straatbeeld. Ze doen er werkelijk geen mens kwaad mee. Ik wil alleen niet naar een homodating-programma kijken. Ik denk dat ik met beide benen echt in de 21e eeuw sta en ik denk niet dat ik een missionaris (ook veelal homo) nodig ben om mij van mening te doen veranderen. Ik vind dat jammer want ik vond BZV vroeger wel een prachtig programma

 • japke33

  helemaal mee eens Joost!!!

 • koster

  Tsja als boer zoekt boer niet mag, dan mag boerin zoekt boer ook niet. Ik zie het absoluut niet als homodatingprogramma, hij is toch gewoon een boer die een monogame relatie wil? Persoonlijk vind ik hem een van de leukste personen.

Laad alle reacties (23)

Of registreer je om te kunnen reageren.