grondgebonden ondernemen

Home  Programma  Sprekers  Locatie  Verslag 2015  Contact  Aanmelden 

Sprekers

christiaan van harten

Christiaan van Harten, senior juridisch adviseur bij Flynth adviseurs en accountants

Christiaan is gespecialiseerd in de juridische aspecten van pachtzaken, productierechten, samenwerkingsvormen en toeslagrechten. 

   
arjan ausma

Arjan Ausma, Sectormanager Akkerbouw en adviseur, Rabobank

   
edo gies

Edo Gies, Senior Onderzoeker Dynamiek Ruimtegebruik, LEI Wageningen UR

twitter @Edo_Gies

   
arnold michielsen

Arnold Michielsen, Portefeuillehouder pachtzaken, LTO Nederland

twitter @ArnoldMichielse

Arnold Michielsen is akkerbouwer, portefeuillehouder Pacht en grondzaken van LTO en voorzitter provincie Flevoland van LTO Noord.

   
 jan vullings

Jan Vullings, hoofdredacteur Boerderij 

twitter @JanVullings

Jan Vullings werkt sinds 1985 voor de titels Agrarisch Dagblad, Boerderij, Pluimveehouderij, Het Schaap en Groenten&Fruit van Reed Business. Hij was als verslaggever onder meer betrokken bij diverse acties (akkerbouw, superheffing, mest, welzijn), evacuatie in het Rivierengebied, uitbraken varkenspest en de BSE-crisis. Vanaf 2001 was hij achtereenvolgens nieuwscoördinator en chef verslaggeving.

Sinds 1 januari 2012 vormt hij met collega Geert Hekkert de hoofdredactie van Boerderij. Hij is inhoudelijk verantwoordelijk voor alle uitgaven onder de merknaam Boerderij, waaronder de titels Boerderij magazine en Boerderij Vandaag. Ook online en events behoren tot zijn portefeuille. Vanaf 1 januari 2013 valt ook Groenten&Fruit onder zijn verantwoordelijkheid.

   
ard klijsen

Ard Klijsen, voorzitter van de NVM-vakgroep Agrarisch & Landelijk Vastgoed

twitter @ArdKlijsen

Ard Klijsen is directeur van Klijsen Makelaardij, een middelgroot makelaarskantoor gevestigd in Oosterhout en stamt uit een ‘echte’ agrarische familie. “Mijn vader en moeder komen allebei van de boerderij. Ik had ook veel familieleden die in het bezit waren van een boerderij en ik ben vaak gaan logeren op de boerderij van oom en tante. Ook mijn kennissen- en vriendenkring heeft een agrarische achtergrond. Ik heb dus duidelijk mijn roots in de agrarische sector. In mijn vak is dat ook van belang. Als je bij de boer aan tafel zit, moet je weten wat koeien melken is. Je moet weten waar ze mee te maken hebben.


kom naar grondgebonden ondernemen

 

Grondprijzenherbestemminguitbreidingtaxaties