de opvolger

Volg Boerderij de Opvolger via Instagram
Volg Boerderij de Opvolger via Twitter
Volg Boerderij de Opvolger via Facebook

Over Kandidaten Jury Nuffield scholarship Partners Veelgestelde vragen 

Boerderij de Opvolger geeft jongeren dé kans in aanmerking te komen voor bedrijfsovername. Samen met partners gaan we aan de slag om ze klaar te stomen voor het runnen van een eigen boerderij.

Bootcamp op een melkveehouderij

Eind augustus wordt een bootcamp georganiseerd waarin de 8 uitgekozen kandidaten uitdagingen voor hun kiezen krijgen. De bootcamp speelt zich af op een melkveehouderij. De deelnemers zullen masterclasses volgen en opdrachten uitvoeren over wat ze daar hebben geleerd. Ze krijgen uitdagingen op het gebied van vakmanschap, werkgeverschap, financiering en eigen marketing.

Tegenwoordig is boer zijn niet meer voldoende, je moet overal vanaf weten en alles in juiste banen kunnen leiden. Dit is de uitgelezen kans je vaardigheden op de proef te stellen.

Ervaring opdoen in het buitenland

Onze jury bepaalt wie hét agrarische talent is en hij of zij kan zich de winnaar van Boerderij de Opvolger noemen. Een hele eer, maar dat is niet alles: de winnaar krijgt een Nuffield scholarship t.w.v. €7.500,-. Hiermee krijgt hij of zij de mogelijkheid ervaring op te doen in het buitenland. Dit is een geweldige kans en een goede voorbereiding op eventuele bedrijfsopvolging.

Kandidaten

De jury heeft uit alle aanmeldingen uiteindelijk 8 kandidaten geselecteerd. Zij hebben een motivatiefilmpje en CV opgestuurd waaruit blijkt dat zij dé agrarische talenten zijn die Boerderij de Opvolger zoekt.

 
 
Partners Boerderij de Opvolger