boerderij events

Home Agenda Contact

Agenda - Varkenshouderij

Bekijk evenementen per sector rundveehouderij Rundveehouderij varkenshouderij Varkenshouderij akkerbouw Akkerbouw Mechanisatie Mechanisatie pluimveePluimveehouderij


boerderij academy9 november 2016 Nyenrode, Breukelen

Niet alleen agrarische ondernemers moeten inspelen op veranderende marktkansen. Ook in de toeleverende industrie, de afzet, verwerking en dienstverlening is dit van belang. Dat leert u in deze korte opleiding bedrijfskunde, toegespitst op agri en food.

meer informatie


cursus sturen op liquiditeit22 nov en 6 december 2016 Rondeel, Barneveld

Tweedaagse cursus voor eigenaren van een pluimvee-, varkens- of melkveebedrijf die meer grip op het managen van hun werkkapitaal willen hebben, of nieuwe stappen in de ontwikkeling van hun bedrijf willen zetten. 

meer informatie


ams1 december 2016 De Landgoederij, Bunnik

Boeren bereiken met inbound marketing: van interruptie naar connectie. Dat is het thema van de tweede AgriMarketing Summit. Is de boer jouw doelgroep? Kom dan op 1 december naar De Landgoederij in Bunnik. 

meer informatie


cursus grondgebruik1 & 13 december 2016 Rondeel, Barneveld

Tweedaagse cursus grondeigenaren, akkerbouwers en melkveehouders die meer willen weten over alle mogelijkheden en regels rondom grond. 

meer informatie


Grond om te boeren15 december 2016, 1931 Den Bosch 

Tijdens de kennisavond krijgt u informatie over hoe u kunt meedoen op de Poolse afzetmarkt en profiteert van de hogere prijzen.

meer informatie


Praktijksymposium hogere varkensgezondheidjanuari 2017 

Dé bijeenkomst waar wetenschappelijke ontwikkelingen vertaald worden naar de praktijk. Op initiatief van PIC-NL en Coppens Diervoeding, ondersteund door Boerderij.

meer informatie


agrarisch ondernemer van het jaarmaart 2017 Hotel theater Figi, Zeist

Dé Agrarisch Ondernemer van het jaar is een topondernemer met passie, lef en visie. Meld u nu aan of nomineer een ander.

meer informatie


cursus varkensvoeding4, 18 en 25 april 2017 HAS Hogeschool, Den Bosch

Bent u varkenshouder of bedrijfsleider en wilt u meer grip op de varkensvoeding en de voerkosten op uw bedrijf? Dan is deze praktijkgerichte, onafhankelijke cursus iets voor u.

meer informatie


nationaal mestcongres2017 

Het Nationaal Mestcongres brengt de keten bij elkaar: mestproducenten en –afnemers (melkveehouders, varkenshouders en akkerbouwers, intermediairs, verwerkers en exporteurs).

meer informatie


ondernemen in de varkenshouderijseptember 2017 CHV Noordkade, Veghel

Binnenkort vindt u hier meer informatie over het vierde symposium Ondernemen in de varkenshouderij.

meer informatie


boerderij academy2017 Nyenrode, Breukelen

Een agrarische bedrijf vergt steeds meer ondernemerschap. Behalve vakmanschap heeft u lef, visie en daadkracht nodig. De masterclass Bedrijfsvoering in agrarisch bedrijf leert u vanuit een geheel andere blik naar uw onderneming te kijken.

meer informatie


 

Evenementen van Boerderij. Dat je 't weet.