boerderij events

Home Agenda Contact

Agenda

Bekijk evenementen per sector rundveehouderij Rundveehouderij varkenshouderij Varkenshouderij akkerbouw Akkerbouw Mechanisatie Mechanisatie pluimveePluimveehouderij


agrarisch ondernemer van het jaar30 maart 2017 Hotel theater Figi, Zeist

Agrarisch Ondernemer van het jaar is de meest prestigieuze ondernemersprijs in de agrarische sector. Boerderij, Groenten&Fruit en Pluimveehouderij gaan dit jaar, samen met partners ABN AMRO, Flynth, ForFamers en NVM voor de 22ste keer op zoek naar de beste agrarisch ondernemer.

meer informatie


cursus varkensvoeding4, 18 april en 2 mei 2017 HAS Hogeschool, Den Bosch

Bent u varkenshouder of bedrijfsleider en wilt u meer grip op de varkensvoeding en de voerkosten op uw bedrijf? Dan is deze praktijkgerichte, onafhankelijke cursus iets voor u.

meer informatie


Global forum fo innovations in agriculture9 en 10 mei 2017 Jaarbeurs Expo Centre, Utrecht

Welkom op 's werelds grootste gespecialiseerde beurs en congres op waar u kennis maakt met alle duurzame landbouwinnovaties. 

meer informatie


ruwvoerronde gras15 juni 2017, Roger Weijers, Oostrum (L)

Op 2 locaties in het land doet u in een halve dag kennis op over de teelt, oogst en bewaring van gras. U staat daadwerkelijk in de praktijk, op het erf, bij de kuil en in het veld. Hierdoor hoort, ziet en weet u direct welke tips en trucs u voordeel én ruwvoerrendement kunnen opleveren.

meer informatie


trekker sleutel event16 juni 2017, Aeres Tech Ede

Vierde TREKKER Sleutel Event: van transmissie tot emissie. Zes sessies, ieder van 1,5 uur met geconcentreerd luisteren en doen. Zes keer geprikkeld worden door boeiende techniek, problemen en oplossingen. Dat is wat je als deelnemer aan het vierde TREKKER Sleutel Event ervaart. Leer met en van collega’s

meer informatie


ondernemen in de varkenshouderij26 september 2017 CHV Noordkade, Veghel

Binnenkort vindt u hier meer informatie over het vierde symposium Ondernemen in de varkenshouderij.

meer informatie


pluimvee relatiedag
17 oktober 2017  Poultry Expertise Centre, Barneveld

Speciaal voor de leden van LTO Nederland/NOP én de abonnees van Pluimveehouderij organiseren we jaarlijks de Pluimveerelatiedag.

meer informatie


inspiratiedag klauwgezondheidOktober 2017 Noord Nederland

In oktober 2017 organiseren het Nederlands Klauw Gezondheids Centrum (NKGC) en Boerderij de tweede editie van de Inspiratiedag Klauwgezondheid speciaal voor boeren en klauwverzorgers in Noord Nederland.

meer informatie


Grondgebonden Ondernemennovember 2017

In één middag wordt u bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van grondzaken en kunt u in contact komen met toonaangevende experts op dit gebied. Dit nieuwe kennisevent heeft een praktische insteek: u ontvangt tips en trucs waarmee u direct uw voordeel kunt doen. 

meer informatie


boerderij academyLeergang Bedrijfskunde voor de Agribusiness, Breukelen (15 mrt t/m 19 april 2017)

Maak kennis met de belangrijkste processen die zich afspelen in het agrarische bedrijfsleven. U leert over productie, personeelsmanagement, verkoop, marketing export, ketenmanagement/samenwerking, logistiek en financiën. Kortom: een volwaardige opleiding bedrijfskunde, toegespitst op agri en food.

meer informatie


Nationaal Groente en Fruit congres16 november 2017, Sparta stadion Rotterdam

De ontwikkelingen binnen de sector volgen elkaar in rap tempo op. Er wordt van groente- en fruittelers gevraagd om marktgericht te produceren. Maar veel groente- en fruittelers zijn hier nog beperkt op ingericht. Bent u de teler van de toekomst?

meer informatie


boerderij academy2017 Nyenrode, Breukelen

Niet alleen agrarische ondernemers moeten inspelen op veranderende marktkansen. Ook in de toeleverende industrie, de afzet, verwerking en dienstverlening is dit van belang. Dat leert u in deze korte opleiding bedrijfskunde, toegespitst op agri en food.

meer informatie


Gezonde melkveehouderij2017

In het afgelopen jaar is er veel onderzoek gedaan naar het verbeteren van de vruchtbaarheid en uiergezondheid bij melkvee en het voorkomen van ziektes. Tijdens het evenement Gezonde Melkveehouderij wordt de nieuwste theoretische kennis op het gebied van vruchtbaarheid en uiergezondheid vertaald naar de praktijk. 

meer informatie


ams7 december 2017, Hotel De Wageningsche Berg, Wageningen  

Verbinding maken met de boer. Innoveren in een agrarische b2b-omgeving door het maken van relevante keuzes. Dat is het thema van de AgriMarketing Summit. Is de boer jouw doelgroep? Kom dan op 7 december naar Hotel De Wageningsche Berg in Wageningen. 

meer informatie


Beste gewasbeschermerdecember 2017,  

Wie teelt met het kleinste hoeveelheid bestrijdingsmiddelen per kilo aardappelen. Naar die akkerbouwer gaan wij op zoek in de 2016-aflevering van Beste Gewasbeschermer. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens Boerderij Grond om te Boeren op 15 december.

meer informatie


Grond om te boerendecember 2017  

Het event voor akkerbouwers en loonwerkers, dat ingaat op een actueel thema. Dit jaar is het thema precisielandbouw.

meer informatie


Praktijksymposium hogere varkensgezondheidjanuari 2018 Evoluon, Eindhoven 

Dé bijeenkomst waar wetenschappelijke ontwikkelingen vertaald worden naar de praktijk. Op initiatief van PIC-NL en Coppens Diervoeding, ondersteund door Boerderij.

meer informatie


nationaal mestcongres2018 

Het Nationaal Mestcongres brengt de keten bij elkaar: mestproducenten en –afnemers (melkveehouders, varkenshouders en akkerbouwers, intermediairs, verwerkers en exporteurs).

meer informatie


cursus grondgebruik kansen en risico´s2018 Reed Business Information, Doetinchem

Tweedaagse cursus voor grondeigenaren, akkerbouwers en melkveehouders die meer willen weten over alle mogelijkheden en regels rondom grond. 

meer informatie


 

Evenementen van Boerderij. Dat je 't weet.