boerderij events

Home Agenda Contact

Agenda

Bekijk evenementen per sector rundveehouderij Rundveehouderij varkenshouderij Varkenshouderij akkerbouw Akkerbouw Mechanisatie Mechanisatie pluimveePluimveehouderij


Nationaal Groente en Fruit congres8 november 2016 Evenementenhal Gorinchem

De ontwikkelingen binnen de sector volgen elkaar in rap tempo op. Er wordt van groente- en fruittelers gevraagd om marktgericht te produceren. Maar veel groente- en fruittelers zijn hier nog beperkt op ingericht. Bent u de teler van de toekomst?

meer informatie


boerderij academy9 november 2016 Nyenrode, Breukelen

Niet alleen agrarische ondernemers moeten inspelen op veranderende marktkansen. Ook in de toeleverende industrie, de afzet, verwerking en dienstverlening is dit van belang. Dat leert u in deze korte opleiding bedrijfskunde, toegespitst op agri en food.

meer informatie


Gezonde melkveehouderij10 november 2016 IJsselhallen, Zwolle

In het afgelopen jaar is er veel onderzoek gedaan naar het verbeteren van de vruchtbaarheid en uiergezondheid bij melkvee en het voorkomen van ziektes. Tijdens het evenement Gezonde Melkveehouderij wordt de nieuwste theoretische kennis op het gebied van vruchtbaarheid en uiergezondheid vertaald naar de praktijk. 

meer informatie


Grondgebonden Ondernemen15 november 2016

In één middag wordt u bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van grondzaken en kunt u in contact komen met toonaangevende experts op dit gebied. Dit nieuwe kennisevent heeft een praktische insteek: u ontvangt tips en trucs waarmee u direct uw voordeel kunt doen. 

meer informatie


Masterclass bewaartechniek17 november 2016 

Er is steeds meer behoefte aan het vergoten en delen van kennis rond de impact van teelt, oogst en bewaarstrategie op de productkwaliteit onder akkerbouwers. Wij brengen theorie en praktijk graag samen om uw kennis hiervan te vergroten tijdens de Masterclass Bewaartechniek. 

meer informatie


cursus sturen op liquiditeit22 nov en 6 december 2016 Rondeel, Barneveld

Tweedaagse cursus voor eigenaren van een pluimvee-, varkens- of melkveebedrijf die meer grip op het managen van hun werkkapitaal willen hebben, of nieuwe stappen in de ontwikkeling van hun bedrijf willen zetten. 

meer informatie


ams1 december 2016 De Landgoederij, Bunnik

Boeren bereiken met inbound marketing: van interruptie naar connectie. Dat is het thema van de tweede AgriMarketing Summit. Is de boer jouw doelgroep? Kom dan op 1 december naar De Landgoederij in Bunnik. 

meer informatie


cursus grondgebruik1 & 13 december 2016 Rondeel, Barneveld

Tweedaagse cursus grondeigenaren, akkerbouwers en melkveehouders die meer willen weten over alle mogelijkheden en regels rondom grond. 

meer informatie


Beste gewasbeschermer15 december 2016 

Wie teelt met het kleinste hoeveelheid bestrijdingsmiddelen per kilo aardappelen. Naar die akkerbouwer gaan wij op zoek in de 2016-aflevering van Beste Gewasbeschermer. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens Boerderij Grond om te Boeren op 15 december.

meer informatie


Grond om te boeren15 december 2016 

Het event voor akkerbouwers en loonwerkers, dat ingaat op een actueel thema. Dit jaar is het thema precisielandbouw.

meer informatie


Grond om te boeren15 december 2016, 1931 Den Bosch 

Tijdens de kennisavond krijgt u informatie over hoe u kunt meedoen op de Poolse afzetmarkt en profiteert van de hogere prijzen.

meer informatie


Praktijksymposium hogere varkensgezondheidjanuari 2017 

Dé bijeenkomst waar wetenschappelijke ontwikkelingen vertaald worden naar de praktijk. Op initiatief van PIC-NL en Coppens Diervoeding, ondersteund door Boerderij.

meer informatie


pluimvee relatiedag
16 februari 2017 Schaffelaartheater, Barneveld

Speciaal voor de leden van LTO Nederland/NOP én de abonnees van Pluimveehouderij organiseren we jaarlijks de Pluimveerelatiedag.

meer informatie


agrarisch ondernemer van het jaarmaart 2017 Hotel theater Figi, Zeist

Dé Agrarisch Ondernemer van het jaar is een topondernemer met passie, lef en visie. Meld u nu aan of nomineer een ander.

meer informatie


cursus varkensvoeding4, 18 en 25 april 2017 HAS Hogeschool, Den Bosch

Bent u varkenshouder of bedrijfsleider en wilt u meer grip op de varkensvoeding en de voerkosten op uw bedrijf? Dan is deze praktijkgerichte, onafhankelijke cursus iets voor u.

meer informatie


nationaal mestcongres2017 

Het Nationaal Mestcongres brengt de keten bij elkaar: mestproducenten en –afnemers (melkveehouders, varkenshouders en akkerbouwers, intermediairs, verwerkers en exporteurs).

meer informatie


ondernemen in de varkenshouderij26 september 2017 CHV Noordkade, Veghel

Binnenkort vindt u hier meer informatie over het vierde symposium Ondernemen in de varkenshouderij.

meer informatie


 

Evenementen van Boerderij. Dat je 't weet.