Monique van der Meij

Monique van der Meij

Energieadviseur bij Flynth

Monique van der Meij Energiedeskundige Monique van der Meij (Flynth)

Monique van der Meij is energieadviseur bij Flynth adviseurs en accountants. Als onafhankelijk deskundige beoordeelt zij de facturen die het Boerderij/Pluimveehouderij-energiepanel ontvangt van NLE Zakelijk. Monique verifieert of de energierekeningen van de panelleden daadwerkelijk zijn verlaagd.

Monique is sinds 2007 werkzaam bij Flynth. Als bedrijfsadviseur adviseert zij klanten op het gebied van kostprijsberekeningen, financieringsplannen en investerings- en liquiditeitsbegrotingen. Daarmee levert zij de ondernemer managementinformatie waarmee deze  beslissingen op de korte en langere termijn kan nemen. Het uiteindelijke doel is om samen met de ondernemer een gezonde, toekomstgerichte bedrijfsvoering mogelijk te maken. Daarnaast is Monique gespecialiseerd in energievraagstukken. Zij pakt alle mogelijke energievraagstukken op. De belangrijkste zijn de inkoop van zowel gas als elektra, het realiseren van energiebesparing en het onderzoeken van de mogelijkheden voor verduurzaming.

Over Flynth
Al meer dan tachtig jaar laten ondernemers in onder meer de agrarische sector zich ondersteunen door de adviseurs en accountants van Flynth en Gibo Groep. Beide organisaties zijn sinds 1 januari 2012 samen verder gegaan onder de naam Flynth.

Flynth helpt 35.000 ondernemers succesvol te ondernemen in het midden- en kleinbedrijf, de agrarische sector en de tuinbouw met advies- en accountancydienstverlening. Bij Flynth werken ruim 1.800 medewerkers in zestig vestigingen verspreid over Nederland.

Monique: "Flynth adviseurs en accountants geeft op een efficiënte wijze duidelijk advies en toont regionale betrokkenheid. We zijn een landelijke organisatie, die lokaal goed vertegenwoordigd is en de taal van de klant spreekt. We bieden persoonlijk advies, met gevoel voor ondernemerschap en alles wat daarbij komt kijken. U vindt bij Flynth altijd een sparringpartner die u begrijpt, ondersteunt en uitdaagt om nieuwe kansen en mogelijkheden te creëren." 

 

Bekijk meer artikelen