Richard Janssen

Richard Janssen

Docent en onderzoeker

Richard Janssen Richard is verbonden aan Nyenrode Business universiteit als docent en onderzoeker. In zijn colleges en onderzoeken concentreert hij zich op strategie & innovatie vraagstukken voor traditionele bedrijven die te maken krijgen met een disruptieve omgeving. Inmiddels is hij verantwoordelijk voor diverse strategy & innovatie modules in Nederland, Finland en China, waaronder een module gericht op Agrifood. Op maat gemaakte workshops heeft hij onder andere verzorgd voor bedrijven als  KLM, Friesland Campina en ONVZ.

Richard Janssen is een ervaren strateeg en business developer die actief is op het kruispunt tussen de academisch wereld en de business om samen met andere professionals en deelnemers kennis te ontwikkelen en om te zetten in toegevoegde waarde voor bedrijven en ondernemers.

De basis hiervoor is gelegd middels een jarenlange ervaring in het bedrijfsleven in combinatie met onderzoek en onderwijs aan business universiteit Nyenrode. Zijn scherpe analytische geest stelt hem in staat om snel tot de kern van de zaak te komen en best practices uit theorie en praktijk om te zetten in toegevoegde waarde voor bedrijven. Sinds 2008 combineert hij dat in diverse rollen, zoals docent, onderzoeker en adviseur.

Bekijk meer artikelen