Varkenshouderij

Nieuws 1028 x bekeken 2 reacties

Plakkatenactie ISN vindt veel weerklank

Damme - De plakkatenactie van de Duitse varkenshoudersorganisatie ISN om meer geld te krijgen voor het premiefonds van het dierenwelzijnsprogramma Initiative Tierwohl vindt veel weerklank.

Binnen slechts vijf dagen werd €10.000 ingezameld voor de financiering van de plakkaten, waarop bedrijven als Ikea en McDonald's worden opgeroepen om mee te betalen aan het fonds, zo meldt de organisatie. Borden met de plakkaten zullen bij de toegangswegen naar deze bedrijven worden opgesteld.

Online heeft de ISN een open brief aan de potentiële fondsdeelnemers gepubliceerd, waarin de oproep uitvoerig wordt toegelicht. Het fonds bleek na afloop van de aanmeldingstermijn veel te klein om alle varkenshouders die mee willen doen aan het programma te honoreren.

Laatste reacties

  • koestal

    goede actie !

  • varkenshouder1


    De Dierenbescherming in NL kan nog veel leren van Tierwol.

    Wat lopen we hier weer achter.  En dan noemen ze NL een innovatief land.

Of registreer je om te kunnen reageren.