VarkensNieuws

Agrofoodpluim voor Heyde Hoeve

Nuenen – Varkenshouderij Heyde Hoeve heeft woensdag de Agrofoodpluim uit handen van gedeputeerde Yves de Boer ontvangen.

Met deze aanmoedigingsprijs spreekt de provincie Noord-Brabant haar waardering uit voor ondernemers die zich onderscheiden in innovatie en/of verduurzaming binnen de agrofoodsector. De bedrijfsvoering van de Heyde Hoeve kenmerkt zich volgens de provincie door een gerichte, duurzame samenwerkingsaanpak met smaakvol, gezond en eerlijk vlees als resultaat.

Coöperaties zoals de Heyde Hoeve zijn van groot belang om Brabant tot één van de meest innovatieve en duurzame agrofoodregio’s van Europa te maken, stelt de provincie. Daarom stimuleert Noord-Brabant dat er geproduceerd, verwerkt en geconsumeerd wordt met maximale aandacht voor gezondheid, dierenwelzijn en milieu. De provincie ziet de werkwijze van de Heyde Hoeve, waarbij samengewerkt wordt met collega-boeren en ketenpartners, als grote inspiratiebron voor andere Brabantse ondernemers. En waardeert de werkwijze daarom met de Agrofoodpluim.

Beheer
WP Admin