Varkenshouderij

Nieuws 1518 x bekeken 4 reacties

Weekend van het Varken trekt gerichter publiek

Overloon - Hoewel bezoekersaantallen nog ontbreken, heeft het Weekend van het Varken dat 13 en 14 september plaatshad minder bezoekers getrokken dan vorig jaar.

Dat verklaart projectleider Mechie Beurskens van Varkens in Zicht. Ze vermoedt dat het kleinere pr-budget de oorzaak is van de geringere belangstelling. Volgens de varkenshouders die Beurskens heeft gesproken waren de bezoekers dit jaar heel geïnteresseerd en stelden zij gerichte vragen, zodat goede gesprekken ontstonden.

Het weekend van het Varken had dit jaar een budget van €65.000, minder dan de helft dan in voorgaande jaren. Vorig jaar trok het open weekend 41.500 bezoekers.

Laatste reacties

 • Elevage

  Misschien kan de postcode loterij een groter bedrag beschikbaar stellen???

 • BoB de Bakker

  Het is natuurlijk ook zo, wanneer je het één keer hebt gezien moet je dan de volgende keer weer?

 • trijnie

  Ben ook een keer geweest. Je moest op een trap klimmen om de stal in te kijken. Limonade en koffie genoeg en een springkussen, waar ik me met mijn ouwe botten niet meer op waag.
  Een hoop lawaai uit speakers en dat was het dan.
  Echt zonde van mijn middag. Nee dan kun je als je echt geïnteresseerd bent beter gewoon gaan vragen of je ergens binnen mag kijken.
  Dat heb ik samen met mijn man gedaan en dat was heel positief.
  Maar ik heb eerst wel veel neen gehad. Er waren niet veel mensen die je welkom heten.

 • Vlemminx Varkens VOF

  het is jammer dat zo weinig varkenshouders inzien dat een goed imago van de varkenssector van groot belang is en zich daar dan ook voor inzetten. Makkelijk om commentaar te hebben en niks te doen

Of registreer je om te kunnen reageren.