Varkenshouderij

Nieuws 2326 x bekeken laatste update:12 sep 2014

Nieuwe aanbieder Deense genetica

Zelhem - Er komt een nieuwe aanbieder van Deense genetica bij op de Nederlandse markt. Per 1 oktober start het bedrijf Breeders for Holland BV. Het is een dochteronderneming van Breeders of Denmark A/S. Dit bedrijf begon in 2010 in Duitsland de onderneming Deutsche Breeders GmbH.

Breeders for Holland wordt geleid door Henk Mentink. Hij was in het verleden inkoopmanager bij Sturkomeat in Doetinchem en Dumeco. Later werkte hij onder Frans Stortelder voor het Deense bedrijf JutlandMeat.

Breeders for Holland is niet gebonden aan andere bedrijven in de sector. Het bedrijf kan en wil samenwerken met iedere partij die erop is gericht het resultaat van varkenshouders te optimaliseren.

Naast Breeders for Holland opereert in Nederland Porc-ex in Bredevoort en ook Reuling Intervar in Wehl biedt Deense genetica aan.

Of registreer je om te kunnen reageren.