Varkenshouderij

Nieuws 7639 x bekeken 1 reactie

Schuttert neemt varkenshandel Van Schipstal over

Ommen – Handelshuis Schuttert heeft varkenshandel Johan van Schipstal in Sint Hubert per 1 juli overgenomen. Van Schipstal startte 2 jaar geleden met het houden van nertsen en heeft daarom geen tijd meer voor zijn varkenshandel. Hij houdt daarnaast ook nog varkens.

Schuttert neemt de drie veewagens van Van Schipstal over. De vier chauffeurs van de Brabantse varkenshandel komen ook in dienst van Schuttert. "Met de overname verstevigen wij onze positie in het zuiden en gaan we meer varkens leveren aan Compaxo in Zevenaar en Westfort in Gorinchem", legt directeur Jan Schuttert uit.

Het handelshuis in Ommen haalde voor de overname van Van Schipstal 18 procent van zijn omzet in het zuiden van het land. Dat percentage stijgt flink na het inlijven van de Brabantse varkenshandel. Hoeveel die omzet stijgt en hoeveel varkens en biggen Van Schipstal verhandelde wil Schuttert niet zeggen.

Eén reactie

  • brabantsduitserke

    johan heeft de buit binnen proficiat johan goed gedaan.

Of registreer je om te kunnen reageren.