Varkenshouderij

Nieuws 1088 x bekeken 1 reactie

Duitse Verenigungsprijs varkens naar woensdag

Oldenburg - De Duitse vereniging van varkenshouders Vereinigung der Erzeugergemeinschaften für Vieh und Fleisch vervroegt de publicatie van haar varkensprijs met ingang van 2 april van vrijdag- naar woensdagmiddag. De prijs van woensdag geldt voor de donderdag volgend op de publicatie tot en met de woensdag erna.

De Duitse slachterijen Tönnies en Vion Nord weten nog niet of zij deze verschuiving volgen. Zij besluiten wekelijks na de publicatie van de Vereinigungsprijs of zij die volgen of eigen zogenoemde 'hausprijzen' uitbrengen, die lager liggen dan de eerstgenoemde notering.

Eén reactie

  • B. Teuwen

    Enkel voor de notering voor de slachtzeugen. De gewone vereinigungspreis blijft op vrijdag.

Of registreer je om te kunnen reageren.