Varkenshouderij

Nieuws 1253 x bekeken

Jansen verzoekt te pleiten voor POV

Zeeland - Tijdens een extra informatieavond van de Producentenorganisatie Varkenshouderij (POV) eind vorige week riep voorzitter Ingrid Jansen varkenshouders op om als ambassadeur van de vereniging op te treden.

Volgens een persbericht van de POV zit het ledental inmiddels boven de 2.000 varkenshouders. Het POV bestuur streeft er naar dat ieder varkenshouder zich aansluit bij de POV. Om dat de bereiken riep Jansen de aanwezige varkenshouders op om als ambassadeur aan de slag te gaan voor de POV en collega´s zover te krijgen ook lid te worden.

Gastspreker en Europarlementariër Annie Schrijer-Pierik (EP) wees er op dat er voor varkenshouders ook veel te halen is in Brussel.

Of registreer je om te kunnen reageren.