Varkenshouderij

Nieuws 1173 x bekeken 1 reactie

Rusland opent grens voor Thais vlees

Chachoengsao - Het Thaise varkensvleesbedrijf Bangkhla heeft een erkenning om vers varkensvlees te exporteren naar Rusland. Dat meldt belangenbehartiger Swine Raisers Association of Thailand.

Banghla schat maandelijks 4.000 ton vlees naar Rusland te kunnen exporteren. Andere varkensvleesbedrijven in Thailand verwachten te profiteren van de recent gesloten exportovereenkomst van Bangkla. Sinds Rusland zijn grenzen gesloten houdt voor uit de EU is het land op zoek naar andere leveranciers van landbouwproducten. Het is voor het eerst dat een Thais bedrijf varkensvlees mag uitvoeren naar Rusland.

Eén reactie

  • agratax2

    Voor de Russen te hopen dat het geen taai vlees is wat ze opgestuurd krijgen. Het is wel vrij zeker dat de eisen gesteld aan ons vlees daar niet gelden. Hoe makkelijk kun je omspringen met de gezondheid van je burgers.

Of registreer je om te kunnen reageren.