Varkenshouderij

Nieuws 840 x bekeken 1 reactie

Voormalig Vion UK investeert

Malton – Het Britse vleesbedrijf Karro Food Group gaat 600.000 euro investeren in zijn vleesverwerkingslijnen in zijn belangrijkste fabriek in het Noordoost-Engelse Malton.

Het geld is vooral bestemd om de procedure voor het verwijderen van varkenshaar in de varkensverwerking te verbeteren. Bovendien moet ook het energieverbruik van de fabriek in Malton verder omlaag.

Karro Food Group is de verzelfstandigde varkensvleesdivisie van het voormalige Vion UK. Directeur Di Walker: ''Wij kijken voortdurend naar onze verwerkingsprocessen en investeren in technieken en technologieën die daarin verdere verbeteringen kunnen aanbrengen zodat we onze klanten beter kunnen bedienen. We hechten als Karro Food Group ook veel belang aan een hechte samenwerking met de varkenshouders hier in de omgeving en hopen dat deze investeringen dat ook weer verder ondersteunen.''

Eén reactie

  • sturk

    De arrogante Nederlanders een poot uitgedraaid. Nu zijn ze weer onder elkaar. Je zult zien dat de resultaten van de firma veel beter worden.
    Engeland op zijn best
    Het blijven eilandbewoners waar wij niets te zoeken hebben en al helemaal niet de wijsneuzen van Vion. Die hebben zich van alles wijs laten maken.

Of registreer je om te kunnen reageren.