Varkenshouderij

Nieuws 1658 x bekeken

Vion sluit Duitse vestiging

Wunstorf - Het Nederlandse varkensvleesbedrijf Vion sluit zijn vestiging TK-Convenience in het Duitse Wunstorf binnenkort. Voor de 163 vaste medewerkers maakt Vion een sociaal plan. Daarbij kijkt het bedrijf of het sommige medewerkers naar andere vestigingen kan overplaatsen.

Vion heeft in augustus aangegeven dat zijn foodservice/convenience-vestiging in Wunstorf niet meer tot zijn kernactiviteiten behoort, omdat die niet winstgevend is. Zodoende probeerde Vion die vestiging te verkopen. Diverse partijen toonden interesse. Desondanks is de verkoop niet gelukt. Wanneer het bedrijf dicht gaat, is nog niet bekend.

De productie van Foodservice/convenience-producten concentreert Vion voortaan in zijn vestigingen FVZ-Westfood Convenience in Holzwickede en Salomon Foodworld en Salomon Hitburger in Großostheim.

Of registreer je om te kunnen reageren.