Varkenshouderij

Nieuws 824 x bekeken

Varkens in Zicht zoekt varkenshouders

Overloon - De Stichting Varkens in Zicht is op zoek naar varkenshouders die willen meewerken aan de zesde dag van het Weekend van het Varken op 8 en 9 september.

De stichting streeft naar veertig deelnemende varkensbedrijven die hun bedrijf open wil stellen voor het publiek. Vooral in de provincies Zeeland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland en Groningen worden nog bedrijven gezocht. In 2011 deden dertig bedrijven mee. Tevens is de stichting op zoek naar studenten, varkenshouders en mensen uit de periferie van de varkenshouderij om mee te helpen op de varkensbedrijven om vragen te beantwoorden van bezoekers. Belangstellenden kunnen contact opnemen via info@stapindestal.nl.
Met het Weekend van het Varken wil de stichting de varkenssector beter zichtbaar en toegankelijker maken voor het grote publiek.

Of registreer je om te kunnen reageren.