Varkenshouderij

Nieuws 1741 x bekeken laatste update:21 jun 2012

Tönnies publiceert mutatie opbrengst varkensvlees eerder

Het Duitse varkensvleesbedrijf Tönnies wil aan de wekelijkse speculaties met de varkensprijzen een einde maken door de mutatie van de opbrengst van zijn varkensvlees voortaan iedere donderdag bekend te maken.

Die notering geldt dan voor de vrijdag eropvolgend tot en met de donderdag. Tot nu toe maakte Tönnies de mutatie van de opbrengst van zijn varkensvlees op vrijdag bekend na de publicatie van de notering van de Duitse vereniging van varkenshouders, de Vereinigung von Erzeugergemeinschaften für Vieh und Fleisch. Tönnies wil niet meer afhankelijk zijn van de Vereinigungsprijs en de regie over zijn varkensprijs weer in eigen hand nemen.

Of registreer je om te kunnen reageren.