Varkenshouderij

Nieuws 1389 x bekeken 4 reacties

Aftrap van Meat Your Own

Utrecht - Het Innovatienetwerk heeft het project Meat Your Own opgezet. Doel is de relatie tussen consumenten en producenten van vlees te herstellen.

Op 23 juni wordt de aftrap gegeven. Dan komen producenten van vlees en consumenten voor het eerst bij elkaar om nieuwe ideeën uit te wisselen en uit te werken.

Laatste reacties

 • Heijdravleesvee

  Anders dan de foto doet vermoeden is het voor alle veesectoren en niet alleen voor varkenshouders. Goed initiatief!

 • jete

  Het is een lovenswaardig streven van het Innovatienetwerk om een goede relatie tussen consumenten en producenten te herstellen en/of te bevorderen.
  Doch veel van onze productie gaat naar het buitenland. Daarbij moeten we eveneens veel van onze producten afzetten buiten onze westerse wereld, waaronder de ontwikkelingslanden. Voor deze consumenten, voor zover deze de mogelijkheden hebben om te consumeren, gelden er andere behoeften. Hopelijk wordt er door het Innovatienetwerk ook aan deze relatie gedacht.


 • info389

  Vanmorgen dit onderdeel bekeken en vraag me af waarom boven zo'n bericht propaganda wordt gemaakt voor de partij van de dieren?
  Banner is inmiddels weer verdwenenen!
  Hoort niet op dit deel van de website volgens mij!
  Slechte zaak Boerderij. Hiermee jaag je bezoekers weg.

 • joannes

  @jete slaat de spijker op zon kop. In Nederland met een agrarische productie die in meerdere groepen ruim boven de 200 % gaat kan een lokale belangen groep hooguit voor lokale consumenten praten en een productiemethode promoten of uitsluiten. Diversiteit is goed maar dit moet wel gerealiseerd worden door de consumenten, de belangengroepen, de slachters en vleesverwerkers en de boeren.

Of registreer je om te kunnen reageren.