Varkenshouderij

Nieuws 434 x bekeken

Al bijna 1 miljoen voor kankerbestrijding

Deurne - De actie BIG Challenge, veehouderij tegen kanker, heeft al bijna 1 miljoen euro ingezameld voor Alpe d’HuZes/KWF. De teller staat op 954.018 euro. Dat heeft de stichting Big Challenge bekend gemaakt.

De verwachting is dat dit bedrag op 6 en 7 juni, tijdens Alpe d’HuZes, nog flink groeit. Elke beklimming levert namelijk ook nog het nodige op. Volgende week doen 185 fietsers van Big Challenge mee aan Alpe d’Huzes. Ze willen zo’n 700 keer in totaal de berg bedwingen en zo geld ophalen voor de kankerbestrijding.
De afgelopen maanden benaderden de 185 fietsers van BIG Challenge vele sponsors binnen en buiten de veehouderij en organiseerden ze een groot scala aan sponsoractiviteiten. Het ging onder andere om biggenraces, veilingen en speciale avonden georganiseerd door varkenshouders.

Of registreer je om te kunnen reageren.