Varkenshouderij

Nieuws 2058 x bekeken 1 reactie

Buitengewone varkens trekt 500 investeerders

Hengevelde – Het initiatief 'Buitengewone varkens' heeft sinds vorig jaar al 500 investeerders weten aan te trekken.

Buitengewone varkens is een initiatief van enkele Twentse varkenshouders  die hun varkens kleinschalig in de buitenlucht houden. Om dat mogelijk te maken hebben de varkenshouders gekozen voor een vorm van zogenoemd crowdfunding. Burgers kunnen voor iedere 100 euro die ze inleggen 150 euro aan vleesproducten terug verwachten.

Eén reactie

  • agratax1

    Wordt dit de nieuwe veehouderij? Geld aantrekken rechtstreeks van de burger is voor zowel boer als burger winstgevender dan (uit)lenen via de bank. Als op deze wijze zowel dierwelzijn als boer welzijn gediend worden is het een super idee.

Of registreer je om te kunnen reageren.