Varkenshouderij

Nieuws 1868 x bekeken 1 reactie

Ontslagen bij Vion Food Nederland

Eindhoven - Vion Food Nederland zal voor veertig werknemers ontslag aanvragen. Daarnaast verdwijnen nog 65 banen, waarbij het voor werknemers gaat om herplaatsingen en natuurlijk verloop.

Dit maakte Vion vrijdagochtend bekend. In totaal werken er 3.216 mensen bij Vion. De ontslagen vallen bij werknemers in algemene staffuncties. De ondernemingsraad van het concern is om advies gevraagd over het besluit. Eerder deze week werd al bekend dat Vion alle vleesactiviteiten in het Verenigd Koninkrijk wil afstoten. De reorganisaties staan in het kader van de nieuwe koers die Vion de komende jaren wil varen om de kosten te verlagen.

Eén reactie

  • joannes

    Daar gaan we .... de onschuldigen worden op het offerblok gelegd. Waar is van Doorn nu met zijn commentaar? Ik ken zijn antwoord al: Ondernemen is risico nemen! Maar.... het kaf scheidt zich van het koren met het soortelijk gewicht, en daar schijnt van Doorn behoorlijk in te leveren. Waarschijnlijk komt het ¨holle vaten klinken het hardst¨ nu voor hem in aanmerking!

Of registreer je om te kunnen reageren.