Varkenshouderij

Nieuws 178 x bekeken

Olympische Spelen bieden Britse varkenshouder kansen

Londen – De Olympische Spelen van volgend jaar zomer in Londen bieden Britse varkenshouders interessante kansen.

”Varkensvlees is nog altijd het favoriete vlees in de wereld, daarom zal er een enorme vraag zijn tijdens de Olympische Spelen en Paralympics,” zegt Tony Goodger van varkensschap BPEX.

Goodger is bij het schap belast met de relaties met de cateringindustrie, horeca en dergelijke afnemers. Hij denkt dat varkenshouders als primaire producenten zich vooral moeten richten op de potentiële leveranciers aan de Spelen. ”Het organiserend comité, dat verantwoordelijk is voor de Spelen zelf, is deze maanden bezig met de afronding van de menu’s en recepten. Het is dus nu het juiste moment om te praten met de leveranciers die de maaltijden moeten gaan verzorgen voor de deelnemers, de media en de toeschouwers. Daarnaast zal varkensvlees ook op het menu staan bij de honderden evenementen die tegelijkertijd elders in het land plaatsvinden.”

Of registreer je om te kunnen reageren.