Varkenshouderij

Nieuws 232 x bekeken

Varkenshouder reserveert plekje bij intocht FC Twente

Laren - Varkenshouder Bert Haijtink uit het Gelderse Laren en zijn zoon Martijn willen op de eerste rij zitten, als FC Twente de feestelijke intocht bij het landskampioenschap houdt.

De zeugenhouder is ervan overtuigd dat de koploper in de eredivisie in de komende vijf speelrondes zijn positie kan handhaven. Haijtink reserveerde al vast twee plekken voor hem en zijn zoon langs de snelweg A1 bij Holten om de intocht te kunnen bijwonen. Hij plaatste twee zomerstoeltjes.

De actie leidde tot enthousiaste reacties bij de regionale omroep RTV Oost, die er in slaagde de veehouder via Twitter te traceren. Rijkswaterstaat heeft de stoeltjes inmiddels weggehaald. Haijtink reageert laconiek: "Dan moeten we straks weer andere stoeltjes vinden, maar het plekje is inmiddels gereserveerd."

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.