Varkenshouderij

Nieuws 169 x bekeken

Topigs sluit overeenkomst met Filippijns varkensbedrijf

Vught – Varkensfokkerijbedrijf Topigs en het Filippijnse bedrijf Family Farms Inc. zijn een strategisch partnerschap aangegaan. Dit meldt Topigs.

De overeenkomst behelst het opzetten van vermeerderingsbedrijven en KI stations. In de eerste fase van de samenwerking zullen er bedrijven worden opgezet op het eiland Luzon. Daarna is het de bedoeling de activiteiten uit te bouwen op de eilanden Visayas en Mindanao.

Family Farms is een van de grootste Filippijnse varkensproducenten met bedrijven in Batangas, Bulacan en Cebu. Family Farms wil zo’n 250.000 vleesvarkens per jaar produceren en wil verder doorgroeien tot 500.000 vleesvarkens in de komende vijf jaar.

Of registreer je om te kunnen reageren.